Ana, Mickey și Piloții de Curse au pornit motoarele prin lucernă

După ce a văzut primul episod din „Mickey și Piloții de Curse”, Ana a decis să-i invite la o cursă prin lucernă.

Prima impresie după primul episod a fost undeva la mijloc. Ca desen animat – notă maximă. Culori, veselie, suspans. Ana a stat cuminte lângă mine până la sfârșit, semn că i-a plăcut. Si credeți-mă pe cuvânt, dacă nu-i place îmi cere să schimb sau îi spune (personajului / persoanei care o indispune) să plece la școală. Ca scenariu (vă reamintesc că această serie este adresată preșcolarilor) – conține elemente care nu prea sunt pe gustul meu. Cel mai tare m-a deranjat cursa de mașini în parc. Am sesizat că au eliminat copiii din parc în timpul cursei. Poate că era ora lor de somn. Dar chiar și așa, nu aveau ce căuta cu mașinile acolo.

Azi dimineață Mickey a venit la Ana ca să discute în particular despre educația civică și respectul față de natură. Din câte am înțeles, au căzut de comun acord să-și pornească motoarele și să pornească împreună într-o cursă prin lucernă.

Mickey și Piloții de Curse

In ciuda vremii mai puțin primitoare, Mickey și Minnie au acceptat invitația Anei și au pornit într-o cursă prin lucernă la bordul unei Covate Car. Mickey a fost plăcut impresionat de sistemul modern de tracțiune cu care a fost tunat. Ceilalți piloți au rămas acasă motivând că mai au de răspuns la câteva mesaje. Fani. Celebritate. Responsabilitate. Dependență de tehnologie.

Mickey și Piloții de Curse

La plecare, Mickey a promis că va transmite mai departe sesizările noastre și că face tot ce îi stă în putință pentru ca seria următoare să conțină mai multe scene filmate în natură.

Mickey și Piloții de Curse – detalii pentru părinți de explicat copiilor

Noi ne-am dezvoltat / finisat vocabularul inclusiv cu sprijinul desenelor animate. Uite, tati, o pisică! Nici nu știți prin câte stadii a trecut biata „pisică”. Sau „floare”-a.

Noi mai avem de așteptat puțin până când vom putea trece la nivelul următor. Cei care aveți copii într-o ligă superioară puteți să trageți cu ochiul (în caz că nu le știți deja) pe următoarele detalii și să le explicați copiilor când vă uitați împreună cu ei la televizor.

• Cei doi producători, Rob LaDuca și Mark Seidenberg, s-au întâlnit ca parte a proiectului „Aventurile Ursuleților Gummi” care a fost prima serie animată realizată sub marca Disney Television Animation.
• Producătorul seriei Mickey și Piloții de Curse, Mark Seidenberg, a lucrat la un restaurant care servea hot dog din San Francisco, numit The Noble Frankfurter.
• Garajul lui Mickey din Mickey și Piloții de Curse ascunde mai mulți Mickey decât ați crede.
• Invitații speciali din Mickey și Piloții de Curse includ personaje îndrăgite Disney precum Chip și Dale, Clarabelle, Mortimer Mouse și Horace Horsecollar.
• Colecția de mașini a lui Big Daddy Roth a fost utilizată ca sursă de inspirate pentru mașinile care apar în Mickey și Piloții de Curse.
• Toate mașinile de curse din Mickey și Piloții de Curse sunt inspirate din personalitățile personajelor.
• Mickey, fiind un personaj clasic, conduce o mașină tipic americană clasică – Hot Dog Hot Rod.

Mickey și Piloții de Curse

• Mașina lui Minnie, Pink Thunder, este inspirată dintr-un automobil din anii 1930 francez – arată ca o fundă și a avut ca sursă de inspirație automobilul Delahaye.

Mickey și Piloții de Curse

• Goofy conduce o mașină creată dintr-o cadă numită Turbo Tubster.

Mickey și Piloții de Curse

• Întrucât Donald Duck este marinar de profesie, vehiculul lui este de fapt un iaht de croazieră – singurul vehicul care poate merge și pe uscat și pe apă.

Mickey și Piloții de Curse

• Pentru că Daisy adoră florile, mașina ei este un dragster Snap Dragon.

Mickey și Piloții de Curse

• Minnie & Daisy își exersează spiritul antreprenorial și își deschid propria afacere, Ajutoarele Abile.
• De la dădace pentru animale de companie la ghizi turistici, de la agricultură la modă, Minnie și Daisy se bucură de mult succes în Hot Dog Hills.
• Toate numerele de pe mașinile Mickey și Piloții de Curse poartă însemnătate pentru fiecare pilot.
• Mickey are numărul 28 pe mașina lui, simbolizând anul debutului său în Steamboat Willie.

Mickey și Piloții de Curse

• Daisy și-a ales numărul 4 în cinstea celor patru prieteni ai săi – Minnie, Mickey, Donald și Goofy.
• Mașina sport a lui Donald are numărul 3 – referindu-se la animația Three Caballeros (cei trei caballeros) din care Donald este mândru să facă parte.
• Numărul 89 a fost ales pentru mașina lui Minnie și reprezintă cei 89 de ani de când ea a fost creată.
• Mașina lui Pete are numărul 9, fiind o trimitere la cele nouă vieți pe care le trăiește o pisică.
• Imaginea de sus a autostrăzii Big Ears din Hot Dog Hills arată are forma urechilor lui Mickey.

Mulțumim Disney Junior și Parenting PR

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generaţii de consumatori o au cu poveştile şi personajele Disney, atât cele clasice cat şi cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

Parenting PR este o agenție de PR dedicată comunicării parentale. Suntem specializaţi pe nişa de parenting şi au colaboratori care cunosc psihologia familiei şi a cuplului. Creează campanii integrate pentru branduri care au ca target final familia şi / sau componenţi ai acesteia. Misiunea Agenţiei Parenting PR este să ofere clienţilor săi campanii inovative, out of the box, care să rezoneze cu nevoile şi dorinţele părinţilor, ale mamelor, taţilor, copiilor şi adolescenţiilor, familiilor în general.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate