Comenzi GearBest în România cu plată ramburs la curier

28.02.2019

Celebrul magazin online GearBest a introdus și în România posibilitatea de a comanda cu plată ramburs la DPD – curierul rapid care face livrarea.

Atenție la câteva detalii.

GearBest plata livrare Romania

Produsele care suportă plata ramburs sunt semnalizate printr-o etichetă COD (Cash on Delivery).

Nu toate produsele listate pe GearBest beneficiază de această facilitate, ci doar cele afisate în această listă.

I-am întrebat și mi-au răspuns – în situația în care doriți să comandați două produse dintre care doar unul este etichetat cu COD este indicat să faceți două comenzi. Pe una o plătiți cu cardul și pe una la ramburs. Două comenzi. Două colete. Două plăți.

Fiecare comandă cu plata la livrare trebuie să aibă o valoare cuprinsă între 80 și 400 lei.

Sfatul meu, dacă vreți să mai economisiți câțiva dolari, înainte să optați pentru această opțiune, este să comparați toate produsele listate și să alegeți în cunoștință de cauză. Nu vă grăbiți să finalizați comanda. Comparați prețul cu sau fără COD. Comparați caracteristicele unui produs cu cele ale altor produse puțin mai scumpe. Urmăriți flash shale sau cupoane de reducere – sunt cupoane de 20% – 40% – 70% reducere.

Plata la livrare este disponibilă pentru toate orașele din România.

Această formulare ascunde un detaliu extrem de important pentru livrarea produselor comandate online – adresa cumpărătorului. Nu se spune că se livrează doar la adresele unde curierul rapid poate ajunge „rapid” ci se spune că plata la livrare este disponibilă pentru cei care locuiesc într-unul din orașele țării. Mă îndoiesc că cineva care locuiește într-un sat dintr-o comună de munte, cu drumul mai prost decât era pe timpul războiului, va primi la poartă o comandă cu un produs de 50 usd.

Eticheta COD apare doar pe versiunea în limba română ro.gearbest.com

Dacă utilzați versiunea standard și doriți să vedeți produsele etichetate cu COD trebuie să intrați pe versiunea în română a site-ului ro.gearbest.com.

Educație

Felicitări lor și de luat aminte celor din ecommerce-ul românesc care descurajează plata la ramburs în favoarea celei anticipate fără intermediari, cât și celor care au prostul obicei să aibă pretenția ca produsele comandate seara înainte de culcare să le ajungă la ușă când se trezesc sau, și mai grav, să comande simultan din trei locuri și să ridice doar pachetul care ajunge primul.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate