Noriel: 20% reducere la orice păpușă achiziționată online

01.11.2019

În perioada 1-3 noiembrie puteți cumpăra orice păpușă de la Noriel cu 20% reducere.

promotii papusi

La scurt timp după ce coșul cu păpuși de reparat a devenit neîncăpător mi-am dat seama că se strecurase ceva greșit. Picioare rupte. Corpuri fără cap. Mâini lipsă. Chiar dacă micuța mea dispune de o sursă de energie strict secretă și inepuizabilă până târziu în noapte era extrem de precaută cu prietenele sale. Cu toate acestea … . Ținea la ele. Se atașa la ele. Dar joaca impunea să le schimbe fustițele, să le scoată pantofii, să facă piruete.

Mi-am dat seama că intenția mea de a o învăța treptat cum să-și drămuiască resursele se confrunta deja cu un inamic foarte discret. Primele ei produse dorite aveau o durată de viață foarte foarte scurtă. Indiferent de cât de atentă era. Nu mai spun de faptul că la unele dintre ele, era nevoită să le scoată capul ca să le poată schimba rochițele. Pe termen scurt, am putea spune că nu este nici cea mai mică problemă. Va crește și va învăța în ce constă calitatea unui produs.

Eu am decis să o ajut să învețe mai devreme că există păpuși bune și păpuși mai puțin bune. Îi cumpăr păpuși ieftine și urmăresc promoțiile la păpuși mai scumpe, dar care trec testul timpului. După câteva luni am putut vedea primele rezultate.

Peste câteva săptămâni va veni Moșul. Folosiți cuponul de reducere de mai jos și spuneți-i la ce adresă locuiește încă o fetiță care-și dorește o anumită păpușă.

Cupon
PAPUSI20
Reducere
20%

GRĂBIȚI-VĂ! Cuponul de reducere este valabil doar în perioada 1 – 3 noiembrie 2019, exclusiv online și nu se cumulează cu alte oferte.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate