Participăm la Muzeul Statului Acasă cu Coronavirus Fight

Noriel organizează Muzeul Statului Acasă

Muzeul Statului AcasăIndiferent dacă această mare provocare va trece peste câteva săptămâni sau peste câțiva ani atitudinea pe care o avem în această perioadă, în calitate de părinți, față de cei mici este foarte foarte importantă. Mai devreme sau mai târziu ei vor putea să iasă din nou din case, vor putea să se întâlneacă cu prietenii la jocurile de joacă, vor putea merge din nou la grădiniță sau la școală. Dar, atenție, impactul amintirilor din această perioadă îi poate influența toată viața. Acum, mai mult ca oricând, ei au nevoie de prezența noastră în viața lor plină de ghidușii. Providneța a ales ca-n această perioadă noi să fim părinți și ei copii.

Noi am făcut tot ceea ce ne-a stat în putință ca să ne ținem temerile departe de micuța noastră energizată. În prezența ei ne-am impus să ne menținem zâmbetul pe chip. Râdem. Glumim. Țopăim. Desenăm. Colorăm. Adunăm amintiri vesele.

Când i-am spus ca Noriel organizează un muzeu dedicat copiilor care stau în casă cu desene, poze, filmulețe, cântece, coregrafii, povestiri, poezii sau cu alte jocuri reale sau imaginare, Ana ne-a rugat insistent să-i trimitem și filmulețul ei cu tigaia. Filmulețul în care este războinică.

Înainte să citiți mai departe vă rog să vă amintiți când ați dat refresh ultima dată de mai multe ori pe minut, pe o rețea de socializare, pentru a vedea câți prieteni v-au dat like la o anumită postare. În spatele acestei mâncărimi în palmă se află un studiu despre dorința de confirmare. Același studiu se potrivește perfect și cu dorința unui copil de a participa la diverse activități alături de alți copii.

Obțineți și voi vouchere de la Noriel

Înscrieți-i cea mai dragă creație pe muzeulstatuluiacasa.ro până pe 31 mai și puteți câștiga unul din cele 3 vouchere a cate 300 de lei pe noriel.ro, oferite săptămânal, sau Premiul cel Mare – jucării de 1.000 de lei.

UPDATE

Acest video nu a fost acceptat în concurs

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate