Prismă triunghiulară pentru obținerea curcubeului

O prismă triunghiulară pentru obținerea curcubeului

Prismă triunghiulară pentru obținerea curcubeului

Ce este curcubeul? Da’ de ce? Sunt alte două întrebări esențiale la care trebuie să găsim răspunsuri pe înțelesul copilăriei. De aceste răspunsuri va depinde ulterior afecțiunea lor pentru una dintre cele mai atractive părți ale fizicii – optica. Este de preferat ca ei să se joace cu lumina înainte să audă de noțiunile de reflecție, reflexie și difuzie. Joaca creativă acasă, sub atenta și discreta îndrumare a unui adult sau prin joacă liberă, are beneficii suplimentare comparativ cu cele oferite de diverse ateliere. Acasă, ei pot experimenta în liniște. Pot modifica unghiul sub care intră raza de lumină în prismă ori de câte ori își doresc fără să se mai simtă presați de alți copii.

Pentru ca joaca să fie și mai distractivă îi puteți îndemna să proiecteze culorile pe diverse jucării preferate sau pe alte obiecte din camera lor.

Această prismă poate fi folosită inclusiv pentru a repeta culorile curcubeului: roșu, portocaliu (orange), galben, verde, albastru, indigo, violet. Aceasta ordine (de la exterior către interior) este cunoscută sub forma acronimului ROGVAIV

Caracteristici

  • este realizată din sticlă de cristal K9;
  • greutate : 0.1000 kg
  • dimensiune : (L x W x H): 5.00 x 3.00 x 3.00 cm

Promoție

Preț
5,48€
Discount
67%

GRĂBIȚI-VĂ! Reducerea actuală este disponibilă pentru un număr limitat de articole sau pentru un anumit număr de zile.

Verificați dacă produsul beneficiază de transport gratuit în România.

* acesta este un link afiliat

Comentarii

  1. Monica spune:

    Este foarte draguta.

Postează un comentariu


Articole învecinate