Profitați de reducerea de 25% la TOATE jocurile și jucăriile de la Noriel

Ziua copilului poate să fie mai veselă dacă părinții știu să profite din timp la jucăriile pentru copii

Ca părinți, mai ales după ce am început proiectul Ana Creative Play, am început să fim mai cumpătați în ceea ce privesc jucăriile. În timp, am acceptat faptul că nivelul de bucurie datorat unei jucării noi nu depinde de preț ci de dorința copilului de a o avea și el (via spoturi publicitare și canale de youtube pentru copii) și de nivelul de plictiseală față de jucăriile existente prin cameră. Moșul i-a adus iarna trecută câteva cutii destul de măricele cu jucării și, spre surprinderea noastră, cel mai mult timp a petrecut cu o jucărie diy.

Discuțiile despre numărul de jucării dăruite unui copil într-o anumită perioadă nu vor împăca niciodată pe toată lumea. Suntem diferiți. Este ceva normal. Fiecare ia decizia pe care o consideră cea mai bună. Raportat la posibilitățile financiare, binențeles. Apropo de posibilități financiare. Dacă pușculița este mai mică nu înseamnă că și jucăriile vor fi mai puține. Pot să fie chiar mai multe dacă știm să profităm din timp de reducerile la jucării.

Profitați de reducerea de 25% la TOATE Jocurile și Jucăriile și comandați jucăriile preferate ale prichindeilor voștri!

Nu una. Nu două. De la 5 în sus. Intrați pe noriel.ro (link afiliat), adăugați-le în coșul de cumpărături și plasați comanda.

Această promoție durează până pe 24 Mai 2020, 23:00, în limita stocului disponibil.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate