10 rochii de seară elegante pentru femei plinuțe și inteligente

05.06.2019

Ești plinuță, inteligentă și îți cauți o rochie de seară elegantă?

Sau îți cauți o rochie de seară pentru femei plinuțe? Oricum, petrecerea la care vei merge va fi o corvoadă.

rochii de seara femei plinute

Toate colegele din liceu vor își vor exprima compasiunea față de kg tale în plus. Toate colegele soțului își vor etala trupușoarele netrecute prin maternitate. Toate verișoarele se vor lăuda cu cele mai recente tehnici de slăbit.

Ești plinuță, inteligentă și …

Nu întâmplător am început cu „Ești plinuță, inteligentă și …”. O femeie plinuță își caută întotdeuna o rochie de seară pentru o petrecere la care va întâzia intenționat câteva ore și de la care va pleca mai devreme dintr-un motiv premeditat. O femeie plinuță și inteligentă știe ce ținută și parte a corpului o avantajează. Și pe ele își concentrează întreaga atenție. Un picior dezgolit lasciv sau un decolteu amețitor vor atrage cu siguranță atenția de la kilogramele tale în plus.

Magazinele, în general, sunt pline de haine pentru măsuri mici sau medii. Da, ai putea găsi un tricou mai larg și o pereche de blugi care să-ți vină, dar o rochie frumoasă care să nu arate ca un sac, ci să se potrivească formelor tale, mai rar. Și asta pentru că rochiile de seară pentru femei plinuțe, spre deosebire de cele clasice croite după același model fără ț*ț* fără c*r, au la bază câte un tipar creeat special pentru anumite siluete. Nu doar mărimea și lărgimea unei rochii contează, ci și adaptarea tiparului.

Cu cât îți accepți mai bine propria siluetă și cunoști trucurile de stil care te avantajează, cu atât alegerea finală va fi una în care te vei simți mândră întrega seară.

… îți cauți o rochie de seară elegantă

Urmează a doua parte. O femeie durdulie își caută de fiecare dată o rochie nașpa. O rochie în care să se ascundă de privirea celorlalți invitați. O femeie durdulie și inteligentă își alege o rochie de seară elegantă. O rochie se seară care să o reprezinte. Cu cele câteva kg în plus. Sunt ale ei. O reprezintă. O ținută potrivtă, croită special pe mărimea ei, o va face să se simtă în largul ei, îi va îmbunătăți imaginea de sine și o va ajuta să-și vadă corpul într-o lumină pozitivă. Arăți bine și te simți bine. Haina nu îl face pe om, dar îi poate influența starea mentală și atitudinea.

O rochie, ca orice alt obiect din preajma noastră, dispune de memorie și de capacitatea de a ne transmite ceva. Dacă, încă de când stă înghesuită într-o cutie dintr-un depozit întunecat, te aude că tu vrei o rochie deprimantă ce crezi că îți va spune în șoaptă la ureche când aduce tortul? În schimb, dacă simte că îți respecți propria persoană și vrei să fii elegantă, îți va ieși în întâmpinare cu un iz de melancolie și un strop de romantism.

10 rochii de seară

Cum nu sunt stilist, vă recomand pe cineva care se pricepe la rochii de seară elegante pentru femei plinuțe și inteligente. Eu am vrut doar să vă spun că fiecare femeie poate purta rochii de seară elegante. Indiferent dacă dorești să-ți evidentiezi bustul, să îți pui în valoare talia sau să maschezi o zonă de care nu ești tocmai mulțumită, la DyFashion vi găsi exact acea rochie elegantă pe gustul tău – peste 90% din produse sunt produse în România.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate