18 tehnici de parenting prin care obții cooperarea copilului tău fără ceartă

Cu sprijinul fundației Little People, Urania Cremene ne invită pe 4 decembrie, în Focșani, la un seminar susținut de Oana Huciu despre problemele cu care se confruntă părinții în relația cu copilul lor.

tehnici parenting

Cea mai mare provocare a unui părinte este să-și iubească necondiționat copilul – aud prin lume. Așa o fi. Nu zic nu. Dar dacă este să mă iau după ce întâlnesc în jur și nu după cele citite pe blogurile noastre de parenting, a renunța la anumite amintiri mai puțin plăcute și a ne impune un anumit stil de viață ca părinte este, fără îndoială, o provocare și mai mare. Fiecare dintre noi ne iubim necondiționat copiii. În felul nostru. Cum am permis ca propriile amintiri să ne influențeze destinul ne privește strict pe noi. Începând din clipa în care simțim cum acestea încep să-și extindă influența asupra copiilor noștri ceva începe să se schimbe. Este clipa în spatele căreia așteaptă adevărata provocare a unui părinte. Fiecare dintre noi ne purtăm destinul în propria inimă. Suntem capabili să păstrăm doar ce a fost bun în trecut? Avem suficientă voință ca să căutăm prieteni de încredere de la care să învățăm cum să fim părinți mai buni?

Ca orice altă provocare măreață și aceasta are momentele ei de glorie. Sunt acele momente care ne este dor de bebelușul mic și gingaș ce gângurea din pătuț. Sunt acele momente în care începem să ne întrebăm de ce simțim impulsul de a ne comporta exact cum se comportau părinții noștri în situații similare.

Vreți să știți exact cum să vă comportați în astfel de momente? Eu unul am ajuns la concluzia că exact aici este cheia acestei provocări – când și cum spunem „stop” toleranței. Vreți răspunsuri concrete? Vă recomand seminarul „18 tehnici de parenting prin care obții cooperarea copilului tău fără ceartă”

De ce să veniți la acest seminar?

Pentru că …
• Veți afla care sunt cele 3 nevoi psihologice de bază ale unui copil;
• Veți primi 18 Tehnici de Parenting, ușor de pus în practică imediat;
• În cele 18 tehnici de parenting veți găsi multe răspunsuri – de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema “Mami, m-a părăsit Răzvan”;
• Veți înțelege de ce majoritatea părinților nu reușesc să rezolve problemele cu proprii copii și cum să evitați aceste greșeli;
• Veți înțelege ce stă la baza comportamentelor copilului și veți putea preveni problemele înainte să apară;
• Vă veți îmbunătăți mult relația cu copilul vostru pe termen lung, cu mici schimbări în prezent precum “întâi te conectezi, apoi corectezi”;
• Veți înțelege de ce copilul spune “NU” și cum să preveniți să insiste atunci când nu este cazul;
• Veți găsi răspunsul la ce să faceți în momentele în care vă pierdeți cumpătul și vă vine să strigați sau să “puneți mâna pe copil”. Veți primi o metodă practică, care funcționează aproape de fiecare dată în astfel de situații și chiar veți face un exercițiu cu joc de rol în sală.

Mai multe detalii despre acest seminar și condițiile de participare găsiți pe uraniacremene.ro

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate