5 metode prin care sa-ti faci anuntul de inchiriere mai atractiv

23.07.2021

Prima impresie despre tine si inchirierea garsonierei tale este determinata de imaginile pe care le folosesti. Imaginile sunt esentiale pentru validarea revendicarilor din listele dvs. Faceti si incarcati cel putin o fotografie pentru fiecare spatiu al proprietatii (dormitor, bucatarie, sufragerie) pentru a permite chiriasilor sa-si imagineze spatiul si sa aiba asteptari realiste.

Cum trebuie facute poze cu proprietatea ta?

  • Asigurati-va ca proprietatea dvs. este curata si ordonata.
  • Asigurati-va ca camerele sunt luminoase si bine iluminate. Deschideti perdelele si faceti fotografii cu lumina naturala a zilei. Daca este necesar, nu ezitati sa aprindeti luminile!
  • Realizarea de fotografii dintr-un colt al camerei, mai degraba decat dintr-o parte, ofera o perspectiva mai buna a spatiului si a dimensiunii.
  • Exista mai multe moduri diferite prin care puteti face apartamentul dvs. mai atractiv pentru potentialii chiriasi pentru a-i face pe chiriasi sa sara la un post vacant. Iata cinci moduri de a va face proprietatea mai atractiva pentru potentialii chiriasi.

Scrieti o descriere detaliata legata de inchirieri garsoniere!

Scrierea unei descrieri complete, personale si exacte face ca anuntului de inchirieri garsoniere sa fie mai atragator. De asemenea, va creste si sansele de a primi mai multe cereri de la viitori chiriasi.

Descrierea trebuie sa include informatii despre dumneavoastra, proprietatea dumneavoastra, eventualii colegi de camera, ce aparate sunt incluse ,cartierul, transportul, aproprierea de universitati, magazinele alimentare si punctele centrale locale. Folositi descrierea in favoarea dumneavoastra, subliniind avantajele si beneficiile proprietatii pe care o aveti de inchiriat. Cu toate acestea, este important sa fii sincer si sa-ti setezi asteptarile corecte pentru a evita anularile sau neintelegerile.

A avea o descriere clara si detaliata va permite, de asemenea, sa raspundeti in avans la eventualele indoieli si intrebari, economisind mult timp pe termen lung.

Oferiti cat mai multe informatii despre inchirierea de garsoniere!

Introduceti toate informatiile necesare in campurile corespunzatoare de pe pagina listarii de inchirieri garsoniere, precum: cati metrii patrati are, daca este decomandata, daca are balcon, etc. Cu cat includeti mai multe informatii, cu atat este mai buna calitatea inregistrarii dvs. Acest lucru va va creste, de asemenea, sansele de a fi vizualizati de chiriasi; de fapt, algoritmul nostru recompenseaza listarile complete cu o clasare mai mare in pagina de cautare decat cele incomplete.

Ori de cate ori campul necesita un raspuns „da sau nu”, va sfatuim sa faceti o alegere. Daca un camp este lasat necompletat, acesta va fi afisat ca „ Necunoscut ”.

Actualizarea calendarului zilnic!

Atunci cand cauta o camera, chiriasii trebuie sa aleaga o perioada de inchiriere care sa reflecte datele preferate de mutare si mutare.

Mentinerea calendarului actualizat va permite sa primiti solicitari mai relevante pentru chiriasi, astfel incat nu va trebui sa petreceti timp raspunzand chiriasilor care nu se pot muta la datele preferate.

Daca calendarul dvs. nu este actualizat, anuntul dumneavoastra nu va aparea in rezultatele cautarii in perioada dorita.

Faceti profilul dumneavoastra sa para demn de incredere!

La fel ca in cazul oricarei achizitii online, clientii doresc sa fie siguri ca achizitioneaza ceva autentic. A avea un profil real si fiabil ajuta la generarea increderii . Cu cat includeti mai multe informatii, cu atat sunt mai mari sansele ca cineva sa va rezerve locul.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate