In călătorii cu bebe? Nu uitați de scaunul auto!

03.06.2015

Dacă obișnuiți să călătoriți foarte mult și vă doriți să îl luați mereu și pe cel mai mic membru al familiei cu voi, atunci trebuie să investiți inteligent într-un accesoriu obligatoriu pentru plimbările cu mașina.

Fiindcă în trafic, cel mic este cel mai expus pericolelor, este bine să vă luați toate metodele de precauție, astfel încât plimbările voastre să fie lipsite de incidente. Pentru asta, trebuie să știți exact care tip de scaun auto pentru copii i se potrivește celui mic și ce greșeli trebuie să evitati atunci când folosiți acest accesorii de călătorie.

Există un scaun auto pentru copii perfect?

Nu există un scaun auto perfect și general – valabil, ci un scaun auto perfect pentru copilul fiecăruia dintre voi! Da, ai auzit bine, iar pentru ca cel mic să fie în siguranță în permanență și să aibă parte de confort pe toată durata călătoriilor, atunci când alegeți accesoriul pentru mașina, luați în considerare 3 criterii de selecție extrem de importante: grupa de vârstă căreia ii este destinat scaunul auto, tipul de scaun, precum și sistemul de prindere în bancheta din spate. Așadar, aveți grijă ca dimensiunile scaunului să corespundă greutății și înălțimii copilașului vostru, astfel încât cel mic să nu să se deplaseze pe durata mersului cu mașina și să stea ântr-o poziție cât mai confortabilă. In ceea ce privește sistemul de prindere, ideal este cel de tip ISOFIX și care se prinde în bancheta din spate în 5 puncte diferite. Astfel, aveți siguranța că scaunul va sta mereu într-o poziție fixă. Chiar și la un impact mai puternic, scaunul nu se va mișca, iar voi veți ști că bebelușul este mereu în siguranță.

scaun auto copii

Greșeli de evitat atunci când folosiți scaunul auto

Deoarece foarte mulți dintre părinți greșesc atunci când folosesc și cumpără un scaun auto pentru copii, iată un mic clasament al celor mai frecvente greșeli pe care trebuie să încercati să le evitați:
– nu fixați scaunul auto în dreapta șoferului,
– nu întoarceți direcția de mers a scaunului mai devreme decât este cazul
– nu folosiți centurile de siguranță ale mașinii în locul celor cu care este dotat deja scaunul pentru prichindei.

Pentru a evita cele mai multe dintre aceste greșeli, consultați întotdeauna manualul de utilizare al accesoriilor auto pentru copii și fiți atenți la locurile de unde achizitionați scaunul auto pentru copiii voștri.

Pentru a fi siguri că faceți cele mai inspirate alegeri, intrați în magazinul online BabyMall, locul unde veți găsi cea mai largă gamă de scaune auto omologate și pe care să le folosiți cu încredere atunci când vă luați copilul în călătoriile cu mașina. Oferiți-i celui mic toată grija și protecția de care are nevoie și cumparați un scaun auto de calitate!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate