Alegeti calitatea unui ghidaj poarta cu 2 role, Smetal

31.07.2021

Alegerea portilor automatizate este o decizie destul de importanta, deoarece aceasta investitie nu numai ca imbunatateste siguranta locuintei, dar sporeste si valoarea acesteia.

La s-metal.ro clientii pot gasi o gama vasta de produse din aceasta gama precum ghidaj poarta cu 2 role, Smetal, iar preturile sunt foarte avantajoase!

Gardurile si portile adauga valoare si securitate proprietatii voastre. Este, de asemenea, controlul principal pentru accesul la cine intra si iese si serveste drept punct de intrare in spatiul personal si o deschidere intr-un gard.

De la prima inventie a portilor electrice din 1881, beneficiile portilor automate au evoluat si ele, adaptandu-se la nevoile proprietarilor de case si ale celor ce detin proprietati comerciale pentru a spori confortul deschiderii si inchiderii unei structuri de puncte de intrare.

Avantajele simple ale primelor porti automate includeau un design care oferea fiabilitate si usurinta in utilizare odata cu utilizarea sistemului hidraulic.

Astazi, portile electrice vin cu multe caracteristici speciale care au facut ca nevoia lor sa fie din ce in ce mai mare.

In zilele noastre, sistemul automat de porti s-a imbunatatit si s-a dezvoltat cu diferite tipuri de caracteristici care maresc costul produsului si necesita o persoana priceputa si instruita pentru a instala mecanismul portii.

Caracteristicile speciale ale portilor automate care ofera numeroase avantaje includ:

  • Posibilitatea de a fi conectat la sistemele si cititoarele de carduri cheie.
  • Operator automat de poarta.
  • Utilizarea unui device pentru a controla automat miscarea portii.
  • Utilizarea comoditatii telecomenzii.
  • Efectueaza rotiri prin deschidere, inversare automata, oprire, inchidere completa si oprire.

Va puteti face casa mai sigura si va puteti proteja proprietatea de furt si spargere cu o poarta electrica care este disponibila in diferite tipuri, in functie de mecanismul ales. Portile automate pot fi actionate intr-o varietate de moduri, cum ar fi telecomenzi, carduri si fara fir. Puteti personaliza poarta automata in functie de tipul de comoditate dorit.

Portile batante pot fi realizate din lemn sau fier si pot fi actionate fara fir cu ajutorul unui controler sau a unui deschizator de poarta de intrare pentru a se balansa in interior sau inapoi.

Ele fac un statement extraordinar pentru casa ta – sunt elegante, oferind casei un plus de atractie estetica, protejand in acelasi timp familia ta. Portile se leagana spre interior, deci asigurati-va ca oferiti suficient spatiu pentru a gazdui functionarea corecta a unei porti batante simple sau duble.

Poarta batanta cu panou dublu

Pentru uz privat si comercial mai mare sau proprietarii de case cu o suprafata mai mare a proprietatii care necesita o intrare mare sau cu o intrare mare putei folosi o asemenea poarta.

Portile glisante sunt cea mai populara si conventionala forma de porti automate usor de actionat prin intermediul unui motor.

Sunt ideale pentru strazile aglomerate in care poarta nu va ocupa mult spatiu atunci cand se deschide sau se inchide.

Pentru resedinte mici, cu spatiu mai mic sau o alee mai mica, aceasta este cea mai buna optiune.

Portile glisante consuma mai putina energie in comparatie cu portile batante. Motorul utilizat este simplu, cu un lant atasat la motor care trage si inchide poarta.

Toate aceste porti au tehnologie incorporata si centre de proximitate care masoara si detecteaza cat de aproape este un vehicul de poarta.

Tipul de automatizare utilizat depinde de tipul de intrare si de nivelul tehnologiei utilizate.

Aceasta este o optiune viabila daca aveti probleme frecvente de energie in zona voastra, deoarece puteti obtine functionalitate 24/7 a portii cu o baterie mica.

Puteti reduce facturile de energie cu ajutorul portilor cu energie solara care pot fi instalate oriunde, deoarece utilizeaza energie gratuita de la soare.

Bucurati-va de o poarta care va functiona chiar si in timpul intreruperilor de curent.

Aceasta nu inseamna ca trebuie sa va lasati masina nesupravegheata sau sa va linsititi ca nu se poate intampla nimic, mai ales noaptea tarziu sau in zone cu o rata ridicata a criminalitatii. Atentia este ceruta indiferent de situatie.

Avantajele instalarii unei porti automate pe proprietate

O poarta automata de securitate poate creste valoarea proprietatii casei cu mult peste alte proprietati. Acest lucru se datoreaza modului in care dispozitivul sporeste atractivitatea casei voastre si creste securitatea proprietatii.

Puteti consulta un profesionist local sau un agent imobiliar cu privire la potentialele beneficii ale rentabilitatii investitiei automatizate ale portii .

Multe companii de asigurari reduc costurile de asigurare ale proprietatii atunci cand aveti o poarta de siguranta, automata sau nu.

Principalele motive pentru aceasta sunt scaderea riscului sau furtului si vandalismului in proprietatea voastra cu o poarta de siguranta instalata.

Nu folositi multa energie pentru a functiona

Portile automate costa mai putin de un banut pentru a rula, deoarece nu au nevoie de multa energie pentru a activa motorul pentru a se deplasa.

Chiar si tastatura, interfonul si senzorii nu vor folosi o cantitate considerabila de energie din motor pentru a functiona.

Daca instalati o poarta automata solara, nu va trebui sa cheltuiti nici macar un leu pe consumul de energie, deoarece energia gratuita de la soare este tot ce aveti nevoie pentru ca poarta sa se deschida si sa se inchida.

Poate fi conectat la cititoare de carduri cheie si sisteme touchpad. Acest mecanism va permite sa lasati poarta fara pilot si sa permiteti totusi intrarea persoanelor cu spatiul liber.

De asemenea, puteti utiliza acest sistem pentru jurnalele de intrare si iesire computerizate pentru a inregistra pe toti cei care vin si trec prin poarta voastra.

Alegeti porti securizate!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate