Aluroller.ro aduce clientilor sai tamplarie pvc premium importata direct din Germania

30.12.2021

Cand construiesti o casa este important sa folosesti cele mai bune materiale. Niciun detaliu nu trebuie omis, de la balamale, parchet sau feronerie, toate materialele trebuie sa fie de calitate si foarte rezistente. Aluroller.ro aduce clientilor sai  tamplarie pvc premium importata direct din Germania, deoarece este preferata multor romani si ofera stabilitate si rezistenta caselor!

Ferestrele si usile aluroller.ro sunt ideale pentru orice conditie climatica si au ca rezultat o atmosfera confortabila si placuta in casa dumneavoastra. Ferestrele si usile din PVC au o izolatie termica eficienta, ceea ce duce la pierderi minime de caldura in timpul iernii si reduc castigul de caldura in timpul verii. Vitrarea este, de asemenea, de cea mai mare importanta pentru valori termice bune, contribuind si la o economie substantiala de energie.

Ferestrele si usile din PVC sunt de lunga durata si ofera acelasi aspect ani de zile, fara a fi afectate chiar si de factori fizici mai rai. Ferestrele si usile aluroller.ro PVC nu necesita intretinere. Spre deosebire de lemn si alte materiale, ferestrele si usile din PVC nu trebuie vopsite in mod regulat. Prin urmare, intretinerea se reduce la o simpla curatare si nu implica nicio intretinere suplimentara costisitoare.

Usile si ferestrele din PVC pot fi reciclate si refolosite. Usile si ferestrele oferite de aluroller.ro sunt ecologice, deoarece ajuta la reducerea defrisarilor prin utilizarea PVC-ului ca alternativa mai inteligenta pentru lemn. Procesul extruziv al profilelor de ferestre si usi din PVC aluroller.ro este relativ eficient din punct de vedere energetic, in comparatie cu alte materiale.

Avantajele PVC:

 • Izolatie perfecta;
 • Mentine frigul afara si caldura inauntru in timpul iernii si invers vara;
 • Geam dublu disponibil la cerere, care poate oferi cea mai buna izolatie;
 • Foarte igienic: Pastreaza praful, poling-ul, vantul si bacteriile in timp ce este inchis’
 • Practic nu necesita intretinere;
 • Nu produce condens;
 • Fara deformare;
 • Siguranta excelenta cu sisteme de inchidere multipunct foarte avansate de jur imprejur;
 • Blocheaza zgomotul din exterior si pastreaza intimitatea prin blocarea zgomotului din interior;
 • Ferestrele sunt facute la dimensiunea si acest lucru faciliteaza inlocuirea;
 • Produsele sunt complet reciclabile;
 • Diverse optiuni de culoare;
 • Asemanator din lemn cu granulatie reala;
 • PVC-ul nu este afectat de vant, particule de praf, soare si alte elemente naturale;
 • Usor de curatat;
 • Usor de folosit;
 • Sine de ridicare integrate, dispozitive de blocare si buzunare de protectie;
 • Usi si ferestre din PVC de calitate suprema.

Securitatea unei proprietati sau a unei case este esentiala pentru orice instalare de ferestre sau usi. Acesta este motivul pentru care PVC-ul depaseste asteptarile cu un cadru ultra-usor, dar robust, utilizat impreuna cu diverse combinatii de blocare si un geam dublu de sticla care va impiedica patrunderea unui intrus.

Materialul este incredibil de dur, ceea ce inseamna ca ramele pot face fata celor mai extreme elemente si nu sunt afectate de putregai si coroziune, ceea ce este deosebit de avantajos pentru proprietatile situate langa malul marii sau alte zone umede, unde continutul ridicat de sare poate fi problematic. Acoperirea din PVC este, de asemenea, protejata impotriva razelor ultraviolete (UV), care impiedica decolorarea materialului in cazul expunerii prelungite la soare.

Ferestrele din PVC pot veni in diferite configuratii de stil de fereastra, oferind un sistem eficient de ventilatie cu flux eficient de aer intr-o camera. O configuratie eficienta a ferestrei se numeste „inclinare si intoarcere”, care consta intr-un aranjament cu doua ferestre care se poate deschide in doua directii separate, oferind o ventilatie fara curent de aer.

Cand se afla in pozitia inclinata spre interior, aerul cald poate iesi prin deschiderile superioare si laterale, in timp ce rotirea ferestrei pentru a se deschide complet poate ventila rapid atmosfera unei intregi incaperi utila pentru curatare sau improspatare.

Durata medie de viata a ferestrelor din PVC poate varia intre 40 si 80 de ani si sunt fabricate in mare parte din materiale reciclabile pentru a sustine un impact negativ minim pe termen lung asupra mediului.

Cand inlocuiti ferestre si usi vechi din PVC, intrebati instalatorul daca acestea vor fi eliminate in mod corespunzator pentru a va asigura ca sunt reciclate, iar materialele pot fi reutilizate in alte produse, cum ar fi tevi, fitinguri de instalatii sanitare si altele. Intemperiile reprezinta o problema comuna printre majoritatea materialelor folosite la exteriorul unei proprietati. Ferestrele si usile din PVC nu reactioneaza cu apa si aerul si nu sunt susceptibile la elementele naturale, ceea ce inseamna o durata de viata mai lunga fara imbatranire.

In timp ce PVC-ul poate rezista la intemperii si necesita mai putina intretinere decat materialele omoloage care apar in mod natural, cum ar fi lemnul, va recomandam sa aveti grija regulata de orice instalatii exterioare din PVC, inclusiv scafe si fatete, pentru a le asigura longevitatea. Ferestrele din PVC sunt excelente la izolarea caselor noastre atat impotriva sunetului, cat si a caldurii. Aceasta inseamna ca nu vei fi deranjat de zgomotele puternice din afara casei tale, iar atmosfera casei tale va fi mai putin afectata de schimbarile de temperatura exterioara.

Izolandu-ti casa in mod corespunzator, nu va trebui sa irosesti bani sau resurse pe incalzire sau aer conditionat. Veti vedea beneficiile noilor ferestre in facturile de gaz si electricitate, luna de luna.

Regulamentul de constructie prevede ca unitatile si tocurile pentru ferestre si usi trebuie sa fie realizate din materiale rezistente la foc care impiedica raspandirea incendiului la exterior. PVC este, de asemenea, un material cerut de reglementarile de constructie si adere la protocolul de siguranta la incendiu, ceea ce inseamna ca materialul va mentine traseul principal deschis timp de 30 de minute in cazul unui incident de incendiu.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate