Andrea’s Summer Heart Box (41384) | LEGO Friends Unboxing

07.05.2021

Soarele a ieșit și Andrea este gata să se relaxeze lângă piscină.

Ana îți dorea de ceva timp să-și compleze colecție de prietene LEGO Friends cu … Andrea. Îi lipsea Andrea. De fiecare dată când mergeam la magazin se uita în raft după un model de LEGO cu Andrea. Inițial am zis să comand de pe net și să-i fac o surpriză dar, în cele din urmă, am decis că este o ocazie bună de a ne exersa răbdarea și perseverența. Într-o zi norocul i-a ieșit în cale. Andrea era pe raft.

Această cutie inspirată de piscină deține o floare de rață pe care Andrea se poate relaxa. De asemenea, acest set de joacă pentru piscină include o umbrelă, o rață de cauciuc și un con de înghețată. Copiilor le va plăcea să împacheteze elementele din cutia de depozitare a inimii și să asigure capacul pentru a vă bucura de distracție la piscină. Acest set de construcție are instrucțiuni ușor de utilizat.

Modelele de LEGO cu piese mai puține sunt un pas important către cele mai complexe cu mai multe piese. Ele sunt recomandate copiilor aflați la început de drum în această lume magică a jucăriilor în miniatură. Dacă modelul are mai puține piese ei reușesc să-l finalizeze înainte să se plicitisească.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate