Badabum ne oferă 5 sfaturi pentru alegerea frigiderului ideal

27.04.2015

Intenționați să cumpărați un frigider nou sau vreți doar să-l înlocuiți pe cel uzat deja de multă vreme?

Dacă aveți nevoie de câteva sfaturi pentru ca alegerea voastră să fie corectă, atunci luați în considerare îndemnurile venite din partea magazinului online Badabum, cel care vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de frigidere de pe piață.

frigidereRespectați toate aceste criterii și veți fi încântați o perioadă de timp îndelungată de alegerea pe care ați făcut-o.

Congelator în partea de sus sau în partea de jos?

Una dintre întrebările cel mai des primite din partea viitorilor cumpărători este dacă să opteze pentru un frigider cu congelator și dacă da, ușa să fie în partea de jos sau în partea de sus? In gama largă de frigidere la preț avantajos de la Badabum, urmează să găsiți ambele tipuri de electrocasnice frigorifice. In cazul în care obișnuiți să depozitați multă carne sau legume în congelator, frigiderele cu congelator în partea de jos sunt ideale, având și un spațiu mult mai mare de depozitare decât cele cu congelator în partea de sus.

Un consum cât mai mic de curent electric

Badabum vă sfătuiește să vă orientați după cele mai bune oferte de frigidere cu un consum mic, adică cele care fac parte din clasa A+, A++ si A+++ și care au un consum cu până la jumătate mai mic față de cele obișnuite.

Căutați frigidere „no frost”

Dacă vă doriți aparatură electrocasnică de ultimă generație și care să aibă încorporate cele mai moderne funcții, atunci Badabum vă așteaptă cu frigidere la prețuri foarte accesibile care au încorporata și tehnologia „no frost”. Toate aparatele și combinele frigorifice oferite de magazinul online beneficiază de ceea ce se numește „frig ventilat”, ceea ce vă va scuti de efortul decongelării, periodic, al frigiderului și de nedoritele depuneri de gheață din interiorul frigiderului.

Alegeți capacitatea frigiderului în funcție de nevoile familiei

Unul dintre criteriile de bază în alegerea frigiderelor este volumul pe care îl are combina frigorifică, acesta diferențiindu-se în funcție de nevoile de depozitare a mâncării. In cazul în care locuiți singur, atunci frigiderele cu o capacitate de 250l vă vor fi suficiente. In schimb, dacă aveți o familie, atunci optați pentru niște oferte de frigidere mai mari, pe care le găsiți la cele mai bune prețuri în magazinul online Badabum.

Sertare spațioase, funcția de dezghețare automată și flexibilitate de organizare

In magazinul online Badabum, veți găsi cea mai mare diversitate de frigidere la preț avantajos și oferte la frigidere de neratat. Pe lângă costurile mici de achiziție, frigiderele la preț mic mai vin la pachet cu numeroase alte funcții, precum funcția de autodecongelare, zgomote reduse, flexibilitate în aranajarea alimentelor, datorită spațiilor generoase, piciorușe reglabile, suporturi din inox pentru sticle, alarmă, sistem antibacterian, controller pentru reglarea umidității și temperaturii și uși reversibile.

Accesați magazinul online Badabum și alegeți electrocasnicele care răspund cel mai bine cerințelor voastre.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate