Biroul de avocatura Samy Ilie in slujba celor care au nevoie de ajutor

02.10.2020

In fata fortelor de ordine si in fata justitiei, omul obisnuit se teme si simte ca are nevoie de ajutor. Legile nu pot fi intelese de toata lumea si in instante se foloseasc adesea termeni care infricoseaza sau bulverseaza omul de rand.

De pilda, in trecut se folosea termenul de parat, dar a fost inlocuit de intimat, „Asa sa ne auzim vorbind si noi pompos”, dupa cum glumea un avocat.

Multi dintre romani nu inteleg termenii din domeniul juridic, aici, in tara, dar ce faci cand lucrezi in Israel, sa pui un ban bine si primesti o citatie, nu cunosti nici limba bine si evident ca nu stii exact de ce ai fost chemat acolo?

Multi ar face atac de panica, stiind cat de stricte sunt legile statului Israel, dar orice roman plecat sa lucreze sau sa se plimbe in Tara Sfanta trebuie sa stie ca biroul de avocatura Samy Ilie ii sta la dispozitie, oferindu-i consultanta si apararea de care ai nevoie.

Nu stii sensul unor termeni din citatia pe care ai primit-o sau nu intelegi nimic din ea, fiindca este scrisa in ebraica si tu stii putina engleza?

Prezinta-te cu ea la Samy Ilie, avocatul care stie:

 • legile Israelului si legile internationale
 • limbile romana, engleza si ebraica, pe care le vorbeste coerent si corect
 • sa fie convingator si empatic. Convingator in fata instantelor de orice fel, fiindca are experienta in multe tipuri de procese si empatic fata de cei care au nevoie.
 • Samy Ilie renunta adesea la confortul personal, fiindca se asaza in locul clientului sau care are nevoie de stiinta, diplomatia si experienta sa. De pilda, este ora 21 si se pregateste de culcare, fiindca este extenuat de numarul mare al proceselor, de actele pe care le-a citit sau le-a avut de intocmit, dar suna telefonul. Este numarul unui client vechi, care i se plange ca se afla in arest si doreste sa fie eliberat pe cautiune. Samy Ilie se imbraca elegant, isi ia servieta cu documente si pleaca, renuntand la somn, fiindca stie ca omul acela care l-a sunat se afla in pericol si are nevoie de interventia sa.

 • sa fie rabdator, asa cum trebuie sa fie un avocat care a obtinut mii de victorii.

Toti cei care l-au avut ca aparator pe Samy Ilie spun ca nu l-au vazut o data nervos sau suparat si ca la nevoie, a reluat explicatiile si de trei ori ca interlocutorul sau sa inteleaga.

Samy Ilie este un adevarat tezaur in domeniul judiciar, iar in spatele calitatilor enumerate mai sus stau:

 • multa munca. Desi are zeci de ani de experienta, romanul nostru studiaza si acum, sa fie in pas cu schimbarile din sistem si oricat de usor ar fi un proces, el il pregateste cu minutiozitate.
 • functiile importante pe care le-a detinut in Israel. Evident ca toate au fost obtinute pe merit, dar nu au facut altceva decat sa adauge experiente noi si inteligenta de a gasi rapid solutii pentru indeplinirea la superlativ a sarcinilor de serviciu.

In calitate de sef al unei echipe de procurori a invatat multe dintre secretele profesionale ale acestora, care i-au fost de folos mai tarziu sa isi apere clientii in procese penale.

Ca informator al Politiei a patruns si in activitatea acestei institutii.

Din fiecare functie a acumulat experienta si cunostinte care i-au permis sa fie cel mai bun avocat din Israel al momentului.

Cariera sa s-a inaltat asemenea zidurilor unui castel maret construit pe munte, sa fie aparat si pe stanca, sa fie trainic.

Mai jos am considerat ca este util sa scriu lista problemelor pe care le vei rezolva rapid cu sprijinul Biroului de avocatura Samy Ilie:

 • anchete ale politiei, cand nu stii ce sa declari si ce sa omiti si mai ales cand te temi ca tot ce declari se va intoarce mpotriva ta.
 • cand esti arestat, mediul este sub orice critica si te temi sa nu iesi mutilat de acolo sau sa iti pierzi viata. Arestul traumatizeaza si spiritual, de aceea solicita-i lui Samy Ilie sa te elibereze pe cautiune sau sa iti obtina arestul la domiciliu.
 • cand te asteapta un proces greu de orice natura: civila, penala, comerciala, militara. Nu incerca sa te aperi singur, fiindca poti pierde enorm: liertatea, reputatia, locul de munca, familia!
 • cand ai primit o condamnare mult prea mare si simti ca nu mai poti suporta arestul. Samy Ilie redacteaza niste scrisori de gratiere convingatoare catre presedintele tarii si ele au facut minuni in multe cazuri.
 • ai ramas fara permis si nu mai poti sa te misti prin oras, in plus, permisul de conducere era cel care iti adusea painea cea de toate zilele. Multi romani si-au primit carnetele de conducere inapoi dupa ce Samy Ilie a intervenit pentru ei.
 • doresti sa infiintezi o firma, dar ai nevoie de ajutor si pentru acest lucru si sa cumperi imobilul in care iti vei desfasura activitatea si mai tarziu sa achiti toate impozitele la timp, sa nu fii implicat in litigii fiscale.
 • vrei cetatenie in Israel, vrei carte de munca, vrei sa ai toate drepturile.
 • doresti sa eviti expulzarea si sa ti se stearga din cazier faptele pentru care ai platit deja.

Ce spui, ti se pare putin lucru?

Toate acestea il recomanda pe Samy Ilie si tu, oricat ai fi de instrainat de tara si de ai tai, nu trebuie sa te nelinistesti, cand esti anchetat de Politie sau te asteapta vreun proces de orice natura

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate