Broker de asigurări avantajoase

01.11.2020

Atunci când avem nevoie de o asigurare, este important să ne îndreptăm spre cel mai bun broker de asigurari care să poată negocia în interesul nostru. Cu cât experiența este mai bogată, iar portofoliul partenerilor mai consistent, cu atât brokerul de asigurări va putea să vă ajute și să vă prezinte cele mai bune oferte. Diversitatea, asistența în momentele cruciale pentru client, dedicarea, profesionalismul sunt câteva dintre calitățile esențiale care diferențiază un broker de altul și, implicit, se evidențiază prin dezvoltarea pe piață, prin creștere și continuitate, încheierea parteneriatelor mutual benefice și creșterea standardelor în nișa respectivă.

Prestige insurance – Broker de asigurări se poate prezenta în fața clienților, după 10 de ani de activitate, timp în care a ajuns în topul primilor 25 de brokeri de asigurări din țară, cu câteva avantaje: asigurări diverse și avantajoase, atât la nivel național, cât și internațional, acces gratuit la softul brokerului, franciză gratuită, comisioane avantajoase, acces gratuit la programe de pregătire continuă în asigurări, consultanță și sprijin gratuite pe toată durata procesului din partea brokerului, expertiză și ajutor susținut din partea întregii echipe, suport juridic gratuit, aspecte care conduc la diverse metode testate cu grijă pentru dezvoltarea în siguranță a afacerii dumneavoastră.

Veți întâlni astfel o echipă tânără, specializată în asigurări diverse, precum: asigurări auto (RCA, CASCO,CV, CMR), asigurări de bunuri, asigurări de persoane (viață, accidente, sănătate, călătorii), asigurări de răspundere civilă, asigurări construcții-montaj și asigurări de garanții. O singură echipă care vă poate ajuta cu toate asigurările ce există în România și care-și poate folosi experiența în folosul dumneavoastră. Din societățile de asigurare partenere fac parte, printre altele, și: Allianz Țiriac Asigurări S.A., Groupama, Omniasig Vienna Insurance Group, Eurolife ERB Asigurări, Gothaer Asigurări – Reasigurări, Signal Iduna, Mondial Assistance etc.

Cel mai important în asigurări este, așadar, ca brokerul, prin intermediul experienței câștigate și a profesionismului șlefuit de o pregătire temeinică, să găsească polițele de asigurare care să avantajeze clienții și să răspundă nevoilor reale pe care aceștia le au. Brokerul trebuie să înlesnească negocierile, să reprezinte interesele clienților, să ofere consultanță, iar pregătirea acestuia să se vadă în câștigul clientului. Analiza atentă a fiecărui aspect ce ține de polițele de asigurare, lămurirea clientului asupra diverselor avantaje și, implicit, dezavantaje, prezentarea unor rapoarte detaliate despre diversele polițe și comunicarea transparentă, clară către client sunt lucruri care fac ca activitatea de broker de asigurări să fie mulțumitoare, mai ales când rezultatele acesteia vin în ajutorul oamenilor.

Una dintre cele mai recurente asigurări de care aveți nevoie este reprezentată de RCA. Cunoscută cu precădere sub această denumire, asigurarea de răspundere civilă auto este impusă prin lege pe teritoriul României, iar avantajele pe care această le aduce o fac indispensabilă, mai cu seamă datorită faptului că, în ultimii ani, numărul crescut al mașinilor din orașe a condus și la explodarea numărului de accidente. Cum funcționează RCA? Propria asigurare RCA, spre deosebire de asigurarea CASCO, nu vă protejează mașina dumneavoastră, ci, în cazul unui accident grav sau ușor, acoperă despăgubirile pe care sunteți obligat să le plătiți. Dacă, de exemplu, aveți un accident ușor, în urma căruia ați cauzat daune materiale mașinii celeilalte persoane, asigurarea RCA le va acoperi.
Înainte de a plăti orice asigurare RCA trebuie să vă informați, cu ajutorul brokerului de asigurări, asupra beneficiilor pe care aceasta le aduce. În primul rând, fie că este vorba despre daune materiale ori de vătămare corporală și deces, implicit de cheltuieli de judecată, când mașina dumneavoastră a fost implicată într-un accident, fie că erați dumneavoastră la volan în acel moment ori altcineva, acestea vor fi acoperite de către RCA. Chiar dacă loviți mașina unei persoane care nu are domiciliul în România, puteți să vă bazați pe ajutorul asigurării. Că e vorba despre o mașină în mers sau staționată, ori de pagube produse de remorci și atașe, asigurarea de răspundere civilă auto este ajutorul care vă salvează în situațiile neplăcute. Alăturată asigurării CASCO sunteți mereu protejat, în cazul în care un eveniment nefast se întâmplă.

Este ideală situația în care, la un singur broker, puteți găsi sprijin specializat pentru toate tipurile de asigurări și, bazându-vă pe profesionalismul acestuia, să vă puteți continua activitatea, știind că problema asigurărilor este pe mâini bune. Prețurile avantajoase, dedicarea exclusivă interesului pe care îl urmăriți, vânarea celor mai bune perspective vă stau întotdeauna la dispoziție, astfel încât investiția dumneavoastră să se convertească în alegeri avantajoase, pentru dezvoltări de lungă durată și siguranță sporită. În orice activitate desfășurăm, pe lângă pregătirea pe care trebuie să o avem și fără de care serviciile noastre sunt inutile, trebuie să ne lăsăm ghidați de respect, onestitate și demnitate, ca niște piloni care ne caracterizează ca oameni, în primul rând, mai apoi ca profesioniști. De aceea, Prestige insurance – Broker de asigurări crede în capacitatea unor servicii ireproșabile, în cunoașterea pieței asigurărilor în detaliu și în ofertele care să avantajeze clienții.

Orice relație de încredere se dezvoltă plecând de la grija pentru celălalt. Gratuitatea unor servicii precum franciza, participarea la programe de pregătire în asigurări, sprijin juridic, consultanță permanentă vin întotdeauna în ajutorul clientului. Cu multă răbdare, explicații clare și pertinente, asigurările vă pot ajuta să puneți la adăpost o seamă dintre aspectele vieții dumneavoastră. Și cum RCA este obligatorie prin lege, poate reprezenta primul pas pentru un parteneriat de lungă durată cu un broker de asigurări de încredere, care vă poate ajuta, alături de echipa sa, cu tot ceea ce aveți nevoie. În fond, pe lângă asigurare, vă oferim seriozitate, pasiune pentru lucrul bine făcut și încredere deplină în avantaje care să servească intereselor dumneavoastră!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate