Carusele muzicale oferite de IlBambino.ro – descoperirea sunetului

15.07.2016

Caruselele muzicale au un rol foarte important în viața prichindeilor, acestea putând fi și primul contact al bebelușilor cu muzica.

Chiar dacă sunt considerate jucării, caruselele muzicale au un rol educativ extrem de important. Ele pot dezvolta micuților simțuri esențiale precum cel tactil și vizual. Din acest motiv este recomandat ca părinții să achiziționeze un carusel muzical și să-i ofere micutului sau micuței posibilitatea de a învăța încă din primele luni ale vieții sale.

Pentru viitorii proaspeți părinți această aparent banală jucărie va fi magică. In momentele în care bebelușul va suferi de colici, aceste carusele pentru copii, cu a lor muzică liniștitoare și acel efect de rotire, îl vor liniști și îl vor purta în minunata lume a viselor. Aceasta va fi o adevarată realizare!

Caruselele pentru copii sunt acele jucării care se prind de pătuțul prichindelului și dispun de funcțiile magice ce au puterea de a-i face pe cei mici să se oprească din plâns și să adoarmă liniștiți!

Fiecare carusel muzical este magic

Da, este magic! Datorită lui copilul va adormi și va avea parte de un somn liniștit și de vise plăcute. In plus, adevărata calitate a acestui carusel muzical este reprezentată de aptitudinile de a-i distrage prichindelului atenția, iar acest lucru este o binecuvântare în perioada în care bebelusul suferă de colici.

carusele muzicale

Iată alte calități ale unui carusel simplu pe care îl puteți atașa la pătuț:
• acesta îi dezvoltă micuțului simțurile, precum cel tactil, vizual și auditiv. Micut fiind, va trage de jucării, va asculta cu atenție melodiile și va privi uimit cum formele se vor mișca în jurul său;
• tot cu acesta va învața și descoperi lucruri noi. Prin joacă este cel mai ușor ca un copil să învețe, evident, sub îndrumarea unui părinte. Arătați-i prichindelului vostru ce poate face un carusel pentru copii, spuneți-i cum se numesc animalușele care se învârt, denumiți culorile puternice ale caruselului și astfel, în scurt timp, va descoperi o sumedenie de lucruri noi;
• caruselul este primul contact pe care îl are bebelușul cu muzica. Se poate ca în viitor să descoperiți că prichindelul este talentat la muzică.

Oferiți-i copilului vostru posibilitatea de a beneficia de toate acestea, achizitionându-i online din timp un carusel pe care să-l atașați pătuțului. De ce online? Pentru că online este mai simplu și mai avantajos, pentru că online economisiți timp și bani. Unul dintre magazinele online cu stocuri nelimitate de produse utile în creșterea micuților este IlBambino.ro. Aici veți găsi caruselul muzical potrivit pentru a începe dezvoltarea copilașului.

Când se achiziționează caruselul pentru copii?

Inainte de naștere! Odată cu apariția bebelușului toată atenția va fi focusată asupra lui, ceea ce înseamnă că nu veți mai dispune de timp.

Amenajați camera micuțului înainte de naștere. Astfel veți putea alege în liniște fără graba! Si nu uitați de caruselul muzical pentru pătuț, acea jucărie magică care îl va adormi pe cel mic și îl va ajuta să-și dezvolte simțurile, vocabularul și să petreceți momente de neuitat învățând împreună culorile, animaluțele și multe altele.

ilbambinoProfitați și accesați magazinul online IlBambino.ro care vă va oferi servicii profesionale de transport, produse de calitate și prețuri avantajoase!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate