Ce Mai e în Trend Acum pe Tik Tok: Transparent Sticky Notes

08.04.2022

Tik Tok, o platforma online de socializare si divertisment, devenita populara in doar cateva luni de la crearea sa, aduna in prezent zeci de milioane de utilizatori la nivel international si este de asemenea foarte utiliza nu numai in a le permite oamenilor obisnuiti de a se distra dar totodata, companiilor de a-si mari modalitatile prin care se pot promova, publicul din aceasta retea fiind foarte variat si foarte activ.

Asadar, atat firmele in sine cat si multe magazine, online si offline, pot realiza prin intermediul unui video scurt o promovarea a lor sau a produselor lor. Unul dintre cele mai noi concepte este acela de transparent sticky notes in Romania. Acestea reprezinta, dupa cum le spune si numele, acele biletele lipicioase pe care putem nota diverse informatii si pe care le putem lipi pe o anumita suprafata unde sa ne fie vizibile noua, sau altor persoane carora le sunt destinate.

Devenite foarte populare atat in utilizarea acasa cat si la munca, acestea au fost dezvoltate in decursul anilor pentru a putea fi utilizate in numeroase alte aplicatii si astfel, s-a ajuns si la conceptul de stiky notes trasparente, destinate in special celor ce doresc sa poata invata intr-un mod mai eficient si mai usor. Acestea inlocuiesc cu succes sublinierile si scoaterea in evidenta a informatiilor necesare dintr-o carte direct pe paginile acesteia ci mai degraba utilizarea de post it-uri transparente pentru a face asta, pe suprafata lor.

Este foarte simplu sa utilizam un astfel de biletel lipicios. Pur si simplu il lipim peste suprafata dorita si putem sublinia astfel cuvintele sau textele dorite iar dupa utilizare poate fi indepartat super usor, fara a lasa urme de lipici pe hartie sau mai grav, a ajunge ca aceasta sa se rupa si sa afecteze in mod iremediabil cartea.

De asemenea, aceste stiky notes transparente pot fi utilizate si in procese de copiere, ca de exemplu de a copia o imagine, o schita, un desen de pe o carte si apoi transpunerea sa pe o alta foaie de hartie, ca de exemplu atunci cand vrem sa realizam un proiect, o lucrare sau orice altceva. Este mult mai simplu si mai rapid decat sa face asta cu mana libera si poate chiar sa si gresim.

Sunt foarte eficiente acolo unde este vorba despre manuale si carti in care informatiile sunt foarte tehnice sau unde trebuie sa facem revenire la pagini din urma pentru a realiza anumite legaturi. Prin notarea informatiilor necesare pe aceste notite este asadar mult mai usor si nu va afecta in niciun fel integritatea cartii pe care o folosim, mai ales daca este vorba despre o carte imprumutata de la biblioteca sau de la alti colegi, prieteni, pe care in mod sigur nu am vrea sa o deterioram.

Stiky note-urile transparente pot fi gasite in multe magazine, online si offline, la preturi foarte accesibile si ne permit asadar sa avem o perspectiva mult mai buna si mai eficienta asupra proceselor de invatare.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate