Ce sunt scaunele directoriale și de ce să le alegi

09.11.2022

Ce sunt scaunele directoriale și de ce să cumperi un scaun directorial?

scaune directoriale

Munca la birou presupune șederea îndelungată pe scaun, lucru care nu este prietenos cu corpul nostru. Suntem construiți mai mult pentru mișcare decât pentru stat. Joburile moderne, în special cele care constau în muncă intelectuală, ne fac să stăm mult timp în aceeași poziție. De aceea, ai nevoie de un scaun bun, care să-ți permită să adopți o postură corectă și să previi durerile de spate, gât sau șezut. Pe piață există multe modele de scaune de birou, la prețuri diverse. Totuși, dacă vrei să lucrezi în confort maxim, alege scaunele directoriale. Îți dai seama din numele lor că sunt mai bune decât celelalte scaune, dar aceste obiecte de mobilier merită cunoscute mai în detaliu. Descoperă în continuare ce sunt scaunele directoriale și de ce să le alegi.

Un scaun directorial este un tip de scaun de birou premium. Altfel spus, el are toate calitățile care fac dintr-un scaun de birou un obiect excelent, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al esteticii. Rezistența unui scaun directorial este superioară celorlalte tipuri de scaune de birou. În plus, este fabricat din cele mai bune materiale, iar designul său este atent studiat.

Scaunele directoriale oferă susținere pentru corp și confort. Spătarul înalt, brațele solide și construcția de nivel înalt a materialului de șezut le fac ideale pentru zilele lungi la birou. De asemenea, sunt cele mai bune opțiuni pentru persoanele înalte, care au nevoie de spațiu extra. Scaunele directoriale sunt și simboluri ale succesului și autorității. Aspectul lor aduce aminte de tronurile seniorilor sau regilor și transmit că ai control și ambiție.

De ce să cumperi un scaun directorial?

Vrei un scaun care arată foarte bine

Dacă ți-ai construit biroul cu atenție și gust și ai investit în mobilier de calitate și decoruri care impresionează, merită să-ți cumperi un scaun directorial. Există mai multe modele, cu nuanțe și design diferit, astfel încât să-l poți integra în stilul ales. Unele scaune directoriale au linii clasice, care se potrivesc cu birouri masive, biblioteci mari, decoruri clasice și covoare groase, în timp ce altele au linii simple, perfecte pentru stilul modern. În ce privește culoarea, scaunul directorial poate avea o culoare asemănătoare cu a celorlalte obiecte de mobilier sau poate contrasta cu acestea. Îl poți alege ca punct de culoare cu rol de accentuare. În acest fel, vei atrage și mai mult atenția asupra ta.

Ai un post superior în companie

Când rolul tău în companie este de a conduce echipe și a lua decizii importante, trebuie să exprimi acest lucru. Un scaun directorial îți oferă prestanță și autoritate. Când interacționezi cu subalterni sau clienți, vrei să le arăți că ești o persoană capabilă și inteligentă și un lider incontestabil. Scaunele directoriale sunt nelipsite din biroul oricărui manager sau lider, deci nu trebuie să-ți lipsească nici ție.

Ești înalt

Când ai o înălțime peste medie, este dificil să ai o postură corectă pe un scaun de birou obișnuit. De aceea, trebuie să cauți unul potrivit pentru lungimea trunchiului și a membrelor. În caz contrar, te vei confrunta cu dureri de spate, genunchi și umeri și cu disconfort. Pe termen lung, o poziție deficitară la birou îți afectează productivitatea și dispoziția. Alege un scaun directorial, pentru că acesta are spătarul înalt și este ergonomic.

Îți plac lucrurile de calitate

Dacă ești genul de persoană care vrea ce este mai bun de la viață, atunci cu siguranță îți dorești ca lucrurile din jurul tău să exprime această atitudine. Scaunele directoriale reprezintă calitatea premium în materie de scaune de birou, deci ele reprezintă alegerea potrivită.

Scaunele directoriale arată bine și îți asigură o postură corectă. Alege unul care îți place și bucură-te de confortul pe care ți-l oferă.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate