Ceasuri bărbătești ieftine sau ceasuri originale la promoție?

03.09.2015

Ceasul de la mână continuă să rămână pentru unii bărbați doar un simplu ceas.

Chiar dacă trăim într-o perioadă în care suntem asaltați cu fel și fel de gadget-uri, unii dintre noi preferă să poarte la mână un ceas tradițional. Un ceas care să le arate doar cât este ora. Atât. Fără notificări IoT sau cine mai știe ce alte legături cu lumea tehnologică. Ceasurile bărbătești de marcă continuă să fie apreciate de către cei care respectă punctualitatea. Dacă este să ne luăm după prețurile unor ceasuri originale, purtarea la mână a unui astfel de ceas nu mai poate fi considerată drept o confirmare a unei situații financiare precare – cum se grâbesc unii susținători ai tehnologiei să afirme.

ceas barbatesc

Un ceas bărbătesc, spre deosebire de un smartphone care este depășit peste câțiva ani, poate să fie o investiție pe viață. Acesta este adevăratul motiv pentru care este recomandat să luăm în calcul mai multe detalii înainte să alegem un ceas bărbătesc. De regulă, bărbații nu-și cumpără singuri ceasurile de mână. Ele sunt primite cadou din partea celor dragi.

In România se caută mai des pe internet „ceasuri bărbătești ieftine” decât „ceasuri bărbătești originale”.

Nu merităm și noi un ceas original? In loc să acceptăm din bun simț un ceas ieftin, nu mai bine le sugerăm discret că sunt și ceasuri bărbătești originale la promoție? Diferența de preț este acceptabilă.

Voi ați purta la mână un ceas „ieftin”? In fiecare zi? Chiar și atunci când prietenii voștri își scot pe masă telefoanele 4G? Mă adresez unor persoane care au o conexiune de internet la domiciliu și un abonament la telefon cu minute nelimitate în rețea. Ați purta la mână zilnic un ceas foarte ieftin? Dar un ceas original cumpărat la promoție?

Ceasul purtat la mână poate să spună multe despre personalitatea persoanei care îl poartă. Un ceas de o calitate precară purtat la o ținută business transmite neglijență. Un ceas de calitate transmite cumpătare. In schimb, ceasurile ostentative sunt potrivite doar în anumite situații.

In această perioadă dominată de instabilitate financiară, compania persoanelor cumpătate este de preferat în toate mediile. De ce să dăm o anumită sumă pe un ceas bărbătesc ieftin când putem să dăm puțin mai mult pe un ceas original aflat la promoție? O alegere corectă necesită o cunoaștere a evoluției prețurilor și a cerințelor pe care trebuie să le îndeplinească un ceas de calitate.

Așa cum am renunțat la haine ieftine în favoarea celor din noile colecții, îmi doresc ca peste câțiva ani să constat că am renunțat și la ceasurile bărbătești ieftine în favoarea celor originale aflate la promoție.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate