Cele mai versatile odorizante

19.09.2019

Indiferent de locul in care ne aflam, la birou, acasa sau intr-un magazin, parfumul care ne intampina este crucial pentru prima impresie pe care ne-o formam referitor la acel spatiu.

Pe piata exista o multitudine de odorizante sub toate formele, culorile, marimile, cu baterii sau fara, cu rezerve sau fara, automate sau clasice. Din aceasta multitudine de optiuni apare inevitabil intrebarea: care tip de odorizant este cel mai bun?

odorizante

Cel mai bun odorizant

Cel mai bun odorizant este cel adaptat spatiului ce trebuie parfumat. In al doilea rand, cel mai bun parfumant este acela care persista o perioada lunga de timp, dar care nu irita caile respiratorii in momentul expunerii pe o perioada indelungata in proximitatea lui. Un al lucru pe care nu il intalnim foarte des la odorizantele din comert este acela de a fi bio. In primul rand, asta inseamna sa fie dezvoltate pe principii ecologice, adica sa nu fie daunatoare pentru mediul inconjurator. In al doilea rand, un parfum bio este acela care contine uleiuri naturale si parfumanti naturali. Astfel si mirosul lor nu este inecacios si nici nu este daunator pentru cei ce se expun in proximitatea acelor odorizante.

Parfumul casei este parfumul tau

Un alt aspect important este paleta variata de arome. O vorba din popor spune ca “gusturile nu se discuta”. Prin urmare, trebuie sa fie foarte variate aromele odorizantelor existente pe piata pentru a satisface toate nevoile. Sau…cum ar fi daca odorizantul pentru orice fel de incapere ar mirosi exact ca parfumul tau cu care te dai in fiecare dimineata? O parte din gama variata de arome de la www.fre-pro.ro sunt inspirate din cele mai cunoscute si folosite parfumuri din intreaga lume. Asadar, daca le folosesti in propria locuinta, in baie, bucatarie, sufragerie sau dormitor, fie in masina personala, efectul este acelasi pentru cei care il vor simti. Vei auzi de fiecare data un wow pentru aroma, un wow pentru persistenta care este de lunga durata si unul pentru finetea aromei parfumului care nu este inecacios sau deranjant.

Parfumul brandurilor

In ultimul timp se pune foarte mare accent pe cele mai mici detalii în magazinele brandurilor pentru care conteaza foarte mult experienta per total a clientului. Printre acestea se numără chiar si senzația oflactiva resimtită in momentul in care un potential cumparator trece pragul unui magazin. O senzatie olfactiva placuta il va determina, inconstient, sa mareasca timpul petrecut in acel magazin. Acest lucru creste sansele unei achizitii substantiale.

Pe langa valoarea materiala, clientul respectiv isi va forma o opinie pozitiva referitoare la acel brand si cand va auzi de el sau va mirosi acel parfum, in diferite contexte, atuomat va fi asociat cu el. De asemenea, un magazin care se respecta are grija de toate aspectele care pot influenta starea cumparatorului si experienta per total avuta. Un brand care se respecta va avea intotdeauna grija ca mirosul ambiental sa fie unul placut si de neuitat. De aceea, odorizantul cu ventilator si umidificator de la Fre Pro este cel mai eficient odorizant pentru a parfuma spatiile comerciale si a oferi o senzatie olfactiva de neuitat.

Mirosul cafenelelor si al restaurantelor

Acelasi lucru referitor la mirosul incaperilor este aplicabil si cafenelelor sau restaurantelor in ceea ce priveste curatenia regasita in toaleta. Un local care are o baie ingrijita, cu un aspect placut, ingrijit si mai este si parfumata pe de-asupra, va avea un plus consistent in fata clientilor. Chiar daca la prima vedere pare un lucru putin important, trebuie sa se puna accent pe situatia incaperii de toaleta pentru ca reprezinta un aspect important in crearea parerii per total, despre un loc. Clientul paraseste acea cafenea sau restaurant cu o parere mult mai buna daca toaleta este improspatata si ingrijita si asociaza automat cu atentia la detalii a detinatorului business-ului.

Odorizantele de toaleta de la Fre Pro curata eficient, improspateaza, si au un miros ultra persistent pe o perioada indelungata de timp. Fie ca este vorba despre odorizantul aplicat direct in toaleta, Happy Shit, de odorizatele clasice care se lipesc sau se prind cu un clip, de cele care se asaza direct in bazinul toaletei si coloreaza apa sau de cele speciale pentru pisoar, toate sunt perfecte pentru spatiile in care baile sunt publice. Sunt foarte eficiente pentru ca au in compozitie bacterii eficiente care curata rezidurile ce provoaca mirosuri neplacute si improspateaza incontinuu cu un miros ultra persistent, timp de 30 de zile.

odorizant

Cele mai calitative odorizante

Pe langa aceste produse, Fre Pro distrbuie si detergenti de pardoseala foarte eficienti care curata si cel mai dificil tip de murdarie si improspateaza timp indelungat pardoselile care au fost spalate cu acest produs. Toate produsele de la aceasta firma sunt de calitate superioara, fiind dezvoltate pe principii ecologice. Nu irita caile respiratorii in momentul expunerii un timp indelungat si nu contin parfumanti artificiali, fiindca aroma speciala provine din uleiurile si parfumantii naturali cu care sunt impregnate aceste produse.

Comentarii

  1. Elena spune:

    Bio zici ca sunt? Trebuie sa incerc.

  2. Mara spune:

    Excelent odorizantul. Multumesc mult pentru recomandare.

Postează un comentariu


Articole învecinate