Copywriter-ii buni își protejează spatele cu pluginul Public Post Preview

19.08.2019

Pluginul Public Post Preview, nelipsit din lista bloggerilor nevoiți să ceară aprobare agențiilor înainte să publice un articol, este folosit acum inclusiv de către copywriter-ii buni care au înțeles cât de important este în ziua de azi să-ți protejezi spatele.

Din motive cunoscute de către toți cei ce-am mai rămas pe aceste meleaguri, în prezent ne confruntăm cu o lipsă din ce în ce mai gravă de personal cu un nivel de pregătire și de responsabilitate peste medie. Partea mai puțin plăcută este că nu prea sunt semne că această tendință se va îmbunătăți în viitorul apropiat. Așa se face că cei care am mai rămas cu toate țiglele pe casă ne vedem puși în postura de a ne adapta acestor vremuri. Există o limită. Sunt om cu tine atât timp cât ești om cu mine. Dacă simt că începi să mă înțepi pe la spate, să-mi fie cu iertare.

Știm cu toții că cei mai buni copywriteri sunt precum lupii. Nu-i poți ține legați de un pc într-un birou. Ei cunosc libertatea de mișcare, acea libertate care le alimentează zilnic creativitatea. Ei își iau dimineața laptopul și rucsacul cu merinde și pleacă în direcția spre care bate soarele. Își îndeplinesc sarcinile, publică articolele și se întorc la alte pasiuni cu iz de apă proaspătă. După câteva ore se trezește câte un „coleg” de birou că nu este bine. Că lipsesc câteva detalii de care a uitat să menționeze. Că cel din biroul antifonic este supărat că a fost publicat înainte să-și dea acceptul fata de la xerox.

Scriu & Public Post Preview & Publică

Cum un articol bun nu se mai reduce doar la un word, cei cu drept de decizie și nu de puține ori cu incapacitate de înțelegere vor să-l vadă cum va fi înainte să fie. Cu poze adăugate. Cu video inserat. Cu link-uri pe exact cuvintele cheie solicitate sau omise. Cu câmpurile seo completate. Cu pozibilități instant de actualizare.

În urmă cu niște ani, copywriter-ii buni, când se confruntau cu astfel de stări de tensiune își lua frumușel legăturile și se mutau în colective mai empatice și mai responsabile. Azi aici. Mâine dincolo. Unii vin. Alții pleacă. Până într-o zi când s-a trezit un nou sosit să vină cu cererea de instalare a pluginului Public Post Preview care le permite tuturor celor care vor să vadă articolul înainte să fie publicat pe blogul firmei clientului.

Vreți să citiți înainte fiecare articol? Doriți să aprobați după alte aprobări? Avem soluții pentru toți nostalgicii!

Cel mai mare avantaj al acestei măsuri de precauție este că rămân fără suportul minciunii colegii cu probleme de memorie. Ai știut? Nu. Văd adresa ta de email în cc alături de a mea. Hm.

Comentarii

  1. Cătălin spune:

    De ce să folosești acest plugin, când poți publica articolul ca privat, și atunci este văzut doar de cei cărora le dai link-ul, și nu apare pe site ?! Eu prefer să folosesc cât mai puține plugin-uri, și să făc chestii cât mai multe din cod, astfel degrevez load-ul ce îl produce site-ul la nivel de server.

Postează un comentariu


Articole învecinate