Cu ce vine nou MI SMART BAND 5

12.06.2020

Liderul tehnologic global Xiaomi a prezentat ieri noua versiune Mi Smart Band 5.

Mi Smart Band 5 are un ecran dinamic AMOLED de 1,1 inci mai mare, o precizie îmbunătățită a urmăririi fitness, urmărirea sănătății femeilor, evaluarea stresului, controlul obturatorului la distanță și multe altele. Cu 8 curele colorate și sute de teme, toată lumea poate exprima o personalitate unică cu Mi Smart Band 5.

Alimentarea acestor funcții nou adăugate este asigurat de bateria de pe Mi Smart Band 5 care acceptă până la 14 zile de utilizare continuă. Mi Smart Band 5 este, de asemenea, perfect compatibil atât cu platformele Android cât și cu cele pentru iOS, oferind purtătorilor o experiență perfectă pentru utilizatori.

Ecran dinamic mare, modernizat, curele multiple de culori diferite și teme pentru personalizare

Fiind primele produse inteligibile purtabile de la Xiaomi pentru a sprijini caracteristica dinamică a ecranului de domiciliu, Mi Smart Band 5 vine cu un uimitor afișaj AMOLED mare de 1,1 inci, marcând o creștere de 20% în ceea ce privește dimensiunea ecranului în comparație cu predecesorul său. Navigarea în viață nu a fost niciodată mai ușoară cu un spațiu suplimentar pentru fluxuri de știri, notificări și multe altele. Având o luminozitate maximă de 450 nit și cinci niveluri de luminozitate reglabile, Mi Smart Band 5 asigură o experiență de vizualizare transparentă, chiar și în situații de iluminare din spate. De asemenea, este dotat cu un panou din sticlă temperată 2.5D care protejează ecranul de zgârieturi.

Adoptarea unui material TPU certificat prin certificarea GB / T 26572-2011 și este, de asemenea, compatibilă cu RoHS, cureaua Mi Smart Band 5 este moale, netedă și sigură de purtat. Curelele sunt disponibile în 8 culori vii: negru, albastru, roz, portocaliu, violet, galben și verde, ceea ce îl face un plus minunat și elegant accesoriului dvs. zilnic.

În plus față de designul exterior, Mi Smart Band 5 răspunde tuturor stilurilor și nevoilor, cu sute de teme personalizate din care să aleagă, inclusiv cincizeci și patru de teme IP, precum Spongebob Squarepants, Neon Genesis Evangelion, Hatsune Miku și Detective Conan. Utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze interfața adăugând module funcționale pe baza preferințelor, stării de spirit cotidiene și a stilului personal.

Monitorizarea mai precisă a sănătății 24 de ore, include urmărirea ciclurilor menstruale

Mi Smart Band 5 este echipat cu un senzor de ritm cardiac de înaltă performanță PPG. Algoritmul de monitorizare a frecvenței cardiace a fost optimizat suplimentar pentru a susține funcția de monitorizare a ritmului cardiac de 24 de ore. Prin urmare, monitorizarea datelor este mai precisă decât generațiile anterioare Mi Smart Band. Funcția de precizie a monitorizării somnului este îmbunătățită cu 40%, iar monitorizarea frecvenței cardiace a mișcărilor neregulate are o îmbunătățire de până la 50%.

Pe lângă multe îmbunătățiri ale performanței, Mi Smart Band 5 introduce, de asemenea, mai multe caracteristici legate de sănătate. În ceea ce privește monitorizarea somnului, s-au adăugat modele de somn neregulate și sporadice și funcții de monitorizare a mișcării rapide a ochilor. Așadar, chiar și tălpile dvs. de pauză pot fi înregistrate acum ca date reale de somn. Mi Smart Band 5 calculează variabilitatea ritmului cardiac și informațiile respiratorii în timpul somnului, oferind rapoarte analitice pentru a oferi utilizatorilor informații mai detaliate despre ciclurile lor de somn.

În viața modernă, multe persoane se confruntă cu probleme de sănătate sub-optime. Mi Smart Band 5 are un index de activitate PAI încorporat, care vă permite să calculați nivelul ritmului cardiac utilizând un algoritm specific și poate oferi utilizatorilor informații utile pentru a vă ajuta la exerciții și antrenamente.

Mi Smart Band 5 oferă alte funcții unice de urmărire a sănătății. În primul rând, o funcție de predicție a ciclului menstrual împerecheată cu o alertă de vibrații pentru utilizatorii de sex feminin. În al doilea rând, o funcție de monitorizare a stresului care poate sfătui purtătorii atunci când ar trebui să ia în considerare să-și ajusteze respirația sau să încerce să se odihnească și să se relaxeze. Împreună, acestea fac din Mi Smart Band 5 un asistent personal de sănătate atent la încheietura mâinii.

Soluție de încărcare magnetică nouă, durată de viață a bateriei de 14 zile *

Mi Smart Band 5 adoptă o nouă soluție de încărcare – fixați pur și simplu cablul de încărcare magnetică în spatele Mi Smart Band 5 atunci când bateria este descărcată. Pentru a alimenta ecranul mai mare și aceste funcții adăugate recent, bateria de pe Mi Smart Band 5 suportă 14 zile * de utilizare continuă, oferind ușurința minții, în special în timpul călătoriei. De asemenea, este încorporată o funcție convenabilă de control de la distanță pentru a se asorta cu telefonul pentru a lua selfie-uri de la distanță, făcând Mi Smart Band 5 un partener de călătorie perfect.

Versiunea NFC Mi Smart Band 5 permite utilizatorilor să activeze asistentul XiaoAi AI cu un glisant spre dreapta pe ecranul său. Cu un asistent portabil XiaoAI AI la încheietura mâinii, utilizatorii pot controla dispozitive inteligente AIoT, pot seta ceasuri de alarmă, pot măsura ritmul cardiac, verifica vremea și pot începe rutine de exercitare folosind controale vocale. Nu în ultimul rând, Mi Smart Band 5 NFC va susține plățile mobile UnionPay printr-o actualizare OTA la sfârșitul lunii august.

Comentarii

  1. Adriana spune:

    Multumesc pentru informatie!

Postează un comentariu


Articole învecinate