Cum am descoperit scaunele de masă moderne pentru copii

09.11.2018

Scaunele de masă speciale pentru bebeluşi dispun de o magie aparte.

De fiecare dată când ajungeam la ora mesei ne confruntam cu același lucru: micuța energizată nu voia să mănânce, tot timpul eram cu ochii pe ea să nu cadă de pe scaun, mâncarea se împrăştia peste tot prin jur și curățenia era obligatorie după fiecare masă, de trei sau patru ori pe zi.

Din întâmplare, când am fost la niște prieteni, am nimerit în perioada în care copilul stătea la masă. La ei am văzut prima dată un scaun de masă bebe modern cu tăviţă, sunete, jucărioare etc. Foarte bine conceput și realizat. Un spațiu interactiv în care micuțul stătea de plăcere și mânca tot. Atunci ne-am hotărât și noi să căutam un scaun de masă bebe pentru micuța noastră.

Scaunul multifuncţional, piesa de rezistenţă a bucătăriei noastre

Primul care ne-a atras atenția a fost un model de scaun de masă bebeluşi multifuncţional. Am preferat așa ceva pentru că ne doream să îl putem folosi și cu altă ocazie decât atunci când micuța mânca.

Scaunul multifuncţional comandat de la Miababy a fost exact ce aveam nevoie la momentul respectiv. Se poate folosi de la șase luni până la șase ani. Este un scaun de masă inteligent la un preț foarte bun.

Practic, combină un scaun de servit masa cu un scaun pentru activități artistice, desen, scris. Măsuţa de desen dispune și de un suport pentru pahare sau creioane, pensule, acuarele. Siguranța copilului era garantată de prezenţa centurii în cinci puncte. Spătarul este reglabil în trei poziții.

De asemenea înălțimea era reglabilă și colţurile rotunjite. Stabilitatea este asigurată de dimensiunile mai mari ale bazei. Scaunul comandat la un preț acceptabil de la Miababy a venit dotat cu opritor atașat la tăviţă, contra alunecării accidentale. Tăviţa a fost ușor de spălat și întreţinut. Suportul pentru picioare ne-a impresionat .

Husa era detaşabilă și ușor de spălat, ușor de aranjat la loc. Scaunul s-a dovedit a fi foarte rezistent pe măsură ce timpul a trecut.

Miababy – magazin online cu preţuri accesibile și servicii de calitate.

Este locul ideal pentru cei care cautĂ cadouri, hainuțe și încălțăminte, jucării, produse de îngrijire și multe altele pentru copii, dar și produse de maternitate pentru femei însărcinate și proaspete mămici.

Miababy dispune de inteligenţă artificială integrată pe site, motiv pentru care recomandările sunt acum imediate. Produsele sunt atent selectate pentru a oferi tot ce e mai bun copiilor și mămicilor.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate