Cum ar fi să locuiești în cartierul Barbu Văcărescu?

24.10.2022

Te-ai gândit vreodată să te muți din zona în care locuiești acum și să ajungi în cartierul Barbu Văcărescu?

Este una dintre cele mai căutate zone de către bucureșteni și nu numai, care vor să își schimbe domiciliul, iar oferta de apartamente de vanzare Barbu Văcărescu este una pe măsură. De la bun început îți spunem că nici costurile nu sunt chiar modeste și se pornește de la 120.000 de euro și se ajunge chiar și la aproape 800.000 de euro.

Nu doar confortul, ci și facilitățile

Spre deosebire de generațiile trecute, care căutau mai mult confortul atunci când luau în calcul achiziționarea unei locuințe, în prezent lucrurile s-au schimbat enorm. Astfel, cei de acum se gândesc mult și la poziționarea acelor apartamente de vanzare Bucuresti pe care le găsesc în portofoliul agențiilor imobiliare profesioniste, precum și facilitățile de care au parte, existența zonelor de relaxare, a centrelor comerciale, unităților școlare, a parcurilor și multe altele. Din acest motiv și prețurile pentru unele apartamente sunt destul de mari, pentru că îndeplinesc cam toate dintre cerințele celor care își caută apartamentul visurilor lor.

O zonă în care s-a investit mult

Barbu Văcărescu este una dintre acele zone ale Bucureștiului unde s-au investit mulți bani, și asta de vede. De asemenea, este o locație care atrage în continuare foarte mulți investitori, chiar și de peste hotare, ceea ce o face foarte atractivă din mai multe puncte de vedere. Nu este de mirare că mulți dintre cei care vor să își cumpere un apartament și au și potența financiară pentru asta aleg să caute spații în această zonă. Chiar dacă la un moment dat părea că gata, s-a cam atins potențialul maxim de dezvoltare, s-a observat că este loc de mai mult. Astfel, au fost anunțate noi proiecte, de mare anvergură, așa că Barbu Văcărescu devine tot mai atractiv. Se pare că se va ajunge chiar și la investiții care, în total, se află în jurul valorii de un milard de euro, ceea ce este de-a dreptul fantastic.

Unul dintre cele mai dinamice locuri ale Bucureștiului

Bulevardul Barbu Văcărescu este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai vibrante, dinamice zone ale Capitalei. Este amplasat chiar în centrul urbei, și are un uriaș potențial pentru cei care lucrează în imobiliare. Se vinde enorm, și nu doar apartemente de lux sau obișnuite, ci și clădiri de birouri sau vile.

Și, este și normal să fie așa, dacă este să privim puțin avantajele zonei. Parcul Circului este foarte aproape, rețeaua de transport în comun este foarte bine pusă la punct, iar apropierea de centrul Bucureștiului nu poate să fie decât o mare bilă albă. Nu este de mirare că este una dintre zonele cele mai căutate, și unde cam toată lumea ar vrea să locuiască.

Aviației – Barbu Văcărescu, un duo perfect

Specialiștii în imobiliare sunt de părere că zona Aviației — Barbu Văcărescu reprezintă perfecțiunea în Capitală. Aici ești foarte aproape de cea mai mare zonă verde din București, iar avantajele care rezultă de aici nu mai este nevoie să ți le enumerăm. De asemenea, sunt multe centre comerciale, există multe restaurante și rețeaua școlară este și ea una mai mult decât bine dezvoltată.

În clădirile de birouri din această zonă își au sediile multe dintre cele mai mari companii din București, așa că dacă lucrezi deja într-una dintre ele, știi deja cât de ofertante sunt locațiile aici. Nu este de mirare că ai început să cauți cele mai bune oferte de vânzare pentru apartamente din zonă, pentru că ai înțeles exact potențialul uriaș al zonei. Pentru o experiență deosebită și șanse mai mari de a găsi ceea ce cauți, o agenție imobiliară profesionistă este tot ceea ce ai nevoie.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate