Cum îți gestionezi bugetul de vacanță cu un card de cumpărături

13.09.2022

Te pregătești să pleci în concediu, deja faci liste de bagaje și calculezi cât o să te coste vacanța?

Avem o veste bună pentru tine: poți să-ți gestionezi mai eficient bugetul, cu ajutorul cardului de cumpărături. Iată cum să utilizezi acest instrument financiar, ca să beneficiezi de multiple beneficii la achiziționarea de bunuri și servicii din magazinele partenere.

Plătește vacanța în rate fără dobândă*, la tarife avantajoase și eșalonări convenabile

Cu cardul de cumpărături CardAvantaj poți să achiziționezi sejururi în destinații turistice din toată lumea. Plătești în rate fără dobândă*, la tarife avantajoase și eșalonezi plățile conform bugetului disponibil. Trebuie doar să achiți rata lunară, așa cum este evidențiată în extrasul de cont și în mesajele primite din partea băncii.

Alegi vacanța preferată din ofertele Christian Tour, Eximtur, Perfect Tour, Eurolines, Touropa, Paralela 45, Vel Travel, Carpatia Tour, Aerotravel, Karpaten Turism, Vola ș.a. Faci economii la cheltuielile de concediu și folosești banii pentru trusoul de călătorie, distracții și suveniruri, așa cum îți dorești.

Este important că poți să achiți sejurul în rate, pentru că ai ocazia să călătorești în destinații exotice la care visezi de multă vreme și pentru care n-ai avut fondurile necesare. După perioada de pandemie, când ai stat mai mult în casă, este binevenită o vacanță.

Fă plinul la mașină în rate fără dobândă*: rapid, convenabil, cu discounturi și bonusuri atractive

Cheltuielile cu alimentarea mașinii sunt semnificative, mai ales că prețul carburanților a crescut în ultima perioadă. Soluția este simplă: poți aplica online pentru cardul de cumpărături și beneficiezi de condiții atractive la diferite benzinării din țară.

De exemplu, dacă alimentezi la Rompetrol de cel puțin 200 de lei, primești 10 lei înapoi, în bani pe cardul de cumpărături. În plus, ai la dispoziție plata în 3 rate, primești și 0.3% bonus, astfel că avantajele sunt duble!
Reține că poți face lunar două tranzacții de acest fel, ca să câștigi bonusul de 10 lei. Repeți în fiecare lună alimentarea cu cardul de cumpărăruri și ai din start 5% discount la plinul de carburant, plus plata în rate, plus bonus la fiecare tranzacție. Vacanța este deja mai accesibilă cu acest beneficiu pe care-l ai prin CardAvantaj, pentru itinerarii rutiere oriunde îți dorești.

Cumperi haine, încălțăminte, articole sportive, gadgeturi IT în rate fără dobândă*

Ca deținător de CardAvantaj, poți să cumperi în rate fără dobândă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, echipamente sportive, auto-moto și alte produse pentru hobby-uri și activități recreaționale.

Ai la dispoziție zeci de magazine fizice și platforme de e-commerce de unde achiziționezi ținute de vacanță de la cele mai cunoscute branduri. Plătești în rate fără dobândă și te bucuri de outfituri în tendințe, fără să epuizezi bugetul pentru concediu.

Cu ajutorul cardului de cumpărături poți să-ți upgradezi gadgeturile și dispozitivele mobile. Ai ocazia să iei la prețuri avantajoase modele noi de telefoane, tablete, laptopuri, echipamente foto și video, ca să faci cele mai bune poze din vacanță, clipuri și filmări aeriene.

Plătești cu cardul de cumpărături la magazine, hoteluri și restaurante din țară și din străinătate

Alege cardul de cumpărături pentru achitarea notelor de plată la hoteluri, moteluri, pensiuni și restaurante din țară sau străinătate. De câte ori utilizezi cardul, un procent din sumele cheltuite se întoarce sub formă de bonus, pe care poți să-l folosești pentru noi cumpărături.

Shoppingul de vacanță devine mai accesibil, iar vizitele la mall-uri, bazaruri și buticuri devin prilejuri de a descoperi piese de îmbrăcăminte deosebite, exotice. Ai la dispoziție o perioadă generoasă de creditare și condiții avantajoase de plată a ratelor, așa că te vei distra mai mult în concediu, cheltuind mai puțin!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate