Cum să ai mâini frumoase

06.09.2020

Pentru a avea maini frumoase, este necesar sa le ingrijim permanent, fara sa facem pauza iar mai jos sunt prezentate cateva sugestii pentru o intretinere foarte buna a mainilor.

Este necesar sa va exfoliati mainile cat mai des; fie ca folositi un exfoliant preparat in casa, din miere si zahar, fie unul achizitionat din comert. Dupa ce veti executa de mai multe ori aceasta procedura, veti fi uimit de diferenta.

Achizitionati un intrument pentru cuticule sau un ulei pe care sa il aplicam peste acestea pentru a inmuia pielea din jurul unghiilor; o recomandare foarte buna este pentru SNB ulei revitalizant pentru unghii si cuticule Therapy, care inmoaie cuticulele, dar si intareste unghia, asa incat aceasta sa fie rezistenta.

Dupa fiecare spalare pe maini, sapunul poate sa usuce mainile si sa le crape, de aceea este important sa aplicam o crema hidratanta, asa ca se recomanda sa aveti o crema imediat langa sapun sau in poseta un recipient oricat de mic.

Desi, de multe ori, unghiile lungi pot fi foarte frumoase, sub acestea se poate adaposti murdarie, prin urmare mult mai igienic si practic ar fi sa le aveti mai scurte.

Daca nu puteti merge la salon pentru a va aplica oja pe unghii, atunci puteti aplica un truc, anume sa va lusruiti foarte bine unghia sau sa aplicati un lac transparent, care va straluci frumos si va suplini oja de pe unghii.

Un alt truc la care este recomandat sa apelati este completarea mainii cu o bijuterie, de exemplu o bratara, care ar putea da senzatia de alungire a mainii.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate