Cum să găsești pantofii potriviți

04.09.2020

Atunci cand mergem la cumparaturi pentru pantofi sau comandam pe internet, asa cum sunt pantofi sport de dama TAMARIS, trebuie sa avem in vedere nu doar faptul ca trebuie sa fim la moda, dar mai ales faptul ca trebuie sa ne protejam picioarele si sa le mentinem in forma foarte buna.

Ceea ce puteti face este sa va desenati pe o foaie talpa piciorului, iar daca pantoful este mai ingust decat ceea ce am desenat pe foaie, nici macar nu trebuie sa il mai incercam.

Este recomandat ca incaltamintea sa fie achizitionata in timpul dupa-amiezii deoarece, in mod natural, piciorul devine mai lat in timpul zilei.

Atunci cand probati o pereche de pantofi sau adidasi, este recomandat sa ii probati in magazin cu acelasi tip de soseta cu care aveti de gand sa ii purtati deoarece ar putea sa nu va incapa daca utilizati sosetele din dres de unica folosinta de la magazin.

Incercati sa va masurati piciorul atunci cand sunteti pregatiti sa cumparati pantofi deoarece, in timp, piciorul se poate schimba odata cu varsta. Daca un singur picior a devenit ceva mai mare decat celalalt, atunci este bine sa cumparati o dimensiune care se potriveste piciorului mai mare.

Trebuie sa va asigurati ca exista cel putin jumatate de centimetru intre degetul cel mare si varful pantofului, iar in timp ce probati pantofii, trebuie sa agitati degetele pentru a va asigura ca aveti loc suficient, ca vor fi confortabili pantofii.

Este foarte important sa va simtiti confortabil de la inceput cu pantofii, altfel, daca speram ca se vor mai lasat in timp, acest fapt ar putea sa nu se intample si sa ajungeti sa purtati pantofi incomozi doar pentru ca i-ati cumparat ori sa nu ii purtati deloc.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate