Cumpara senzori Sensodata pentru afacerea ta

28.12.2020

Trebuie sa recunoastem ca uneori oamenii primesc sarcini de lucru care ii depasesc si din cauza stresului se imbolnavesc.

Discutam recent cu mecanicul de intretinere al masinilor de la fabrica de termopane la sunt principalul actionar si se arata depasit de exigenta nejustificata a sefilor lui.

– Trebuie sa supravegheze sase masini care lucreaza automat si indiferent de locul in care stau, cel putin trei din ele imi scapa de sub observatie. Nu pot privi sase semnalizatoare luminoase in acelasi timp. O asemenea sarcina de lucru este imposibila.

In calitate de actionar al fabricii respective, la prima sedinta de consiliu, am ridicat problema muncitorului respectiv, dupa ce facusem un exercitiu practic.

Am stat 15 minute in locul omului, privind ingrijorator si alternativ semnalele luminoase si va marturisesc ca ma dureau si ochii si capul ingrozitor dupa acest exercitiu. M-am gandit ca omul respectiv poate a fost si penalizat din cauza ca masinila s-au defectat.

Un om nu este un robot, ci in ciuda inteligentei sale, are capacitati limitate de observatie, dar omul poate pune robotul sa lucreze in locul lui.

Am primit sarcina sa caut un dispozitiv prin care sa usurez munca omului, iar fabrica era dispusa sa imi puna la dispozitie un buget ca sa il cumpar si sa il pun in functiune.

M-am gandit ca aceasta poate fi o strategie ca sa ma invat minte si sa nu mai ascult toate lamentarile salariatilor.

Recent, am facut o vizita la fabrica de mobila din vecinatate, sa discut cu patronul si sa vad daca el are astfel de tehnologii pe linia de productie. Si-a rezervat timp si m-a primit de parca as fi fost un copil dus intr-o excursie de orientare pofesionala.

Undeva la etaj, in fata unui monitor statea un specialist urmarind zece masini care lucrau independent, trecand in registru picoarele de scaun si monitorizand muncitorii din zona aceea.

  • Cate lucruri face acest om in acelasi timp, am exclamat!
  • Nu le face singur, a spus patronul, un renumit inginer in domeniul prelucrarea lemnului! Am cumparat un sistem performant care se numeste Sistemul SmartMonitor Werma dintr-un magazin de poveste.

Apoi mi-a laudat performantele acestui sistem, capabil sa:

  • ofere informatii despre starea tuturor masinilor dintr-o hala de lucru.
  • sa supravegheze oamenii care se duc la baie sa fumeze. Mi-a explicat ca lucratorii de la fabrica lui au incetat sa mai faca acest lucru dupa ce au primit amenzi sau li s-au aplicat penalizari din salariu si ca respecta cu strictete programul de lucru si pauzele de masa.
  • sa contabilizeze piesele realizate de fiecare utilaj in parte.

Mi-am dat seama ca este dispozitivul de care era nevoie si la fabrica noastra de termopane si am aflat si numele magazinului de poveste.

L-am gasit pe site-ul Sensodata, iar in 4 zile am rezolvat problema ce imi fusese trasata si am usurat munca salariatului care mi se plansese de conditiile grele in care lucreaza.

Un astfel de sistem inteligent permite unei persoane sa monitorizeze un spatiu mare in care se desfasoara activitatea unei fabrici si sa intervina la timp pentru oprirea masinilor care semnalizeaza ca nu functioneaza la parametri normali sau pentru disciplinarea muncitorilor care iau prea multa pauze in timpul programului de lucru.

Stiind de existenta unui asemenea sistem, oamenii vor fi mult mai constiinciosi si productivitatea va creste.

Nu m-am gandit ca exista asemenea sisteme pana nu le-am vazut la fabrica de mobila. Am gasit acolo si senzori Sensodata diferiti, bariere de siguranta cu interfata Bluetooth, butoane capacitive de inalta performanta si multe alte produse de care nu auzisem pana atunci.

Am fost incantata cand am gasit magazinul si am gasit sistemul care ma interesa pe site si am solicitat specialistului sa imi ofere mai multe solutii pentru modernizarea fabricii noastre.

Consilierea gratuita a durat 30 de minute si mi-a fost de folos.

In prezent, muncitorul care se declarase candva depasit de situatie sta in fata unui monitor si poate supraveghea tot ce se petrece in hala de la parter. El este ajutat de mai multe camere de luat vederi si de modulele performante care numara si piesele realizate de masinile noastre.

Nu a trebuit sa urmeze cursuri de specialiatate, fiindca programul este foarte usor si sistemul a fost montat de unul dintre informatiecienii nostri.

Sensodata.store.ro furnizeaza produse pentru industrializarea si tehnologizarea tuturor sectoarelor de activitate umana realizate in Germania si in Japonia. Niciun produs nu este de calitate indoielnica sau contrafacut, fiindca el este vandut asa cum a fost primit de la producatorul sau, adica in ambalaj original.

In prezent, colaborarea noastra cu acest magazin de poveste s-a extins si suntem printre primii informati despre tehnologiile performante care apar, despre toate produsele care usureaza sau inlocuiesc munca omului, la aceleasi standarde de calitate.

Legatura cu acest magazin de domeniul SF o tin eu, fiindca l-am descoperit si imi place de cate ori mi se prezinta un produs nou.

Sunt informata despre descoperirile in materie de robotizare, de semnalizare a masinilor, de monitorizare a ceea ce se petrece intr-o fabrica.

Se intampla uneori sa avem nevoie urgenta de un anumit senzor, dar gasesc intelegere la acest furnizor. Daca produsul se afla in stoc, el este livrat de urgenta in schimbul taxei de urgenta, dar orice produs sau serviciu se regaseste pe factura.

Sensodata.store.ro este magazinul care respecta legea si ne aduce tehnologia aproape noua, romanilor.

Ma bucur ca totul a pornit de la o discutie simpla cu un angajat si ca am ajuns asa de departe.

Am gasit in funizorul de tehnologie un partener care ne ajuta sa evoluam si sa ajungem in topul celor mai performante fabrici de profil.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate