Cutii transport medicamente de la Schoeller Allibert

27.08.2020

Transportul de medicamente necesita cutii si conditii speciale pentru a putea ajunge la furnizori sau la clienti, rapid, eficient si in siguranta.

In cadrul unei companii am putea spune ca este vorba despre departamentul de logistica, care presupune nu doar transportul ci si depozitarea si incarcarea produselor in mijloacele de transport, de reguala TIR-uri si dube.

Totodata, pentru ambalarea eficienta, in cele mai multe cazuri sunt utilizate cutii, realizate din diverse materiale precum carton, plastic, lemn sau altele. Desigur, asta in cazul produselor de dimensiuni mai mici, precum piese de schimba, produse alimentare, sticle, jucarii, articole de birotica si papetarie, produse farmaceutice.

Cutii transport medicamente

Fiecare companie isi doreste cu siguranta solutii pentru depozitare si transport de cea mai buna calitate. Asta insemna si cutii rezistente si care sa pastreze continutul in siguranta. Exact asta ofera cei de la Schoeller Allibert, un lider de piata in ceea ce priveste solutiile de ambalare, depozitare si transport de ce a mai buna calitate, realizate integral din plastic.

In functie de tipul unui produs avem nevoie si de un anumit tip de cutie, ca de exemplu navete pentru bere sau suc, cutii pentru produse alimentare precum fructe si legume, cutii cu sisteme bune de inchidere, paleti, box-paleti sau containere, pentru incarcaturi mai mari, solide sau lichide.

Calitatea este totul asa ca, in procesul de realizare a unui produs la Schoeller sunt luate in calcul multe aspecte, incepand cu materiile prime utilizate pentru a realiza produsul. Trebuie sa se stie daca este nevoie sa fie mai rigid sau mai elastic, mai greu sau mai usor. Totodata, este luat in calcul domeniul in care urmeaza sa fie utilizat produsul, cei de aici aplicand un design potrivit pentru acesta, daca va fi nevoie de pereti solizi sau gauriti, o baza normala sau speciala sau daca va avea sau nu nevoie de un capac.

Unul dintre domeniile in care este nevoie de cutii specile este si cel medical.

Sistemul medical are nevoie de cutii speciale, realizate in unele cazuri pentru transportul de medicamente rare si poate chiar volatile, care trebuie manevrate cu grija.

Cutiile de transport medicamente trebuie sa aiba diverse compartimente sau sisteme de inchidere si protectie. Pe de alta parte, in cazul medicamentelor uzuale nu este nevoie de cutii speciale si doar cutii transport medicamente care sa fie cat mai simplu si mai rapid de manevrat, cu sisteme de inchidere si manere, usor de transportat, de incarcat si descarcat in mijloacere de transport si care sa fie curate si igienice.

Eficienta este esentiala, in orice am face. Nu este bine sa ne grabim pentru ca este posibil sa facem si greseli iar intr-o companie mare, orice greseala poate conduce la ceva si mai grav. Daca insa reusim sa ne miscam cat mai repede posibil fara nicio problema, este cu atat mai bine. Putem reusi asta in parte si daca avem la indemana mijloacele si uneltele potrivite. Asa ca, utilizand cutiile special create ale celor de la Schoeller, indiferent de ce am vrea sa depozitam sau sa transportam in ele, vom avea un plus de eficienta.

Pentru produsele lor, cei de la Schoeller Allibert, garanteaza eficienta, durabilitate si capacitatea de a putea fi utilizate in orice conditii, oriunde, oricand. Asa cam, si in ceea ce priveste transportul de medicamente si alte alte produse de uz medicinal, ne putem baza pe cutiile lor. Cele mai potrivite ar fi fara indoiala cele cu capac. Desigur ca si cele fara sunt la fel de bune, ambele modele avand posibilitatea de fi stivuite una peste alta. In acest mod sunt realizate majoritatea cutiilor lor. De asemenea, avem la dispozitie si cutii care pot fi pliate si care astfel nu vor ocupa foarte mult spatiu atunci cand nu le utilizam.

Inca de la prima utilizare se pot observa diferentele dintre o cutie de buna calitate si una de slaba calitate. Desigur ca in viata de zi cu zi, mai ales daca nu lucram foarte des cu acestea, nu le prea observam atat de rapid. Probabil ca cea mai notabila este rezistenta in timp. daca o cutie de slaba calitatea nu ne va tine mai mult de o luna, in utilizare zilnica sa spune, una de calitate superioara ne va tine mult mai mult.

Rezistenta in timp este data atat de calitatea materialelor plastice din care este realizata o astfel de cutie cat si de designul ales pentru aceasta. Daca este destinata incarcaturilor usoare, cum este este cazul medicamentelor, putem alege ceva cu pereti si baza mai subtiri dar daca este insa vorba despre capacipati mai mari, avem nevoie cel putin de o baza mai solida, aceasta fiind cea mai importanta parte a oricarei cutii.

In aceasta industrie, curatenia si igiena sunt cele mai importante aspecte. De aceea cutiile de la Schoeller sunt foarte usor de intretinut atunci cand vine vorba despre curatare si igienizare. Desi realizate pentru a tine incarcaturile in siguranta, accesul la compartimentele interioare se face foarte usor, atat pentru depozitarea in acestea cat si pentru curatare. Totodata, sistemele inteligente de inchidere nu permit accesul oricui la continut asa ca daca este nevoie de exemplu sa manevram medicamentele cu manusi de protectie, nu vom avea nicio problema in a face asta.

Asadar, sunt alegerea perfeca mai ales in aceasta perioada in care pandemia de Covid-19 este inca activa iar noi trebuie sa fim foarte atenti ce locuri frecventam si cu ce persoane ne intalnim.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate