De câți polițiști e nevoie ca să i se acorde Poliției Române rating 5 pe Facebook?

Astăzi am înțeles de ce este nevoie de atâția polițiști care, aparent, stau degeaba în lipsa fondurilor.

pagina oficiala a politiei romane

Detalii despre denunțător și despre incidentul care a condus la o astfel de „rugăminte” găsiți pe digi24.ro

Această parte este reală.

Ce mai pot face poliștii în timpul programului:

Să dea un click pe bannerul adsense afișat pe website-ul oficial www.politiaromana.ro
Am înțeles că problema cu criza de personal s-a agravat în ultimele luni. Dacă nu reușesc pe cineva să le configureze un cont de adsense oficial să trimită un mesaj pe WhatsApp la un număr necunoscut și se va găsi cu siguranță cineva care să-i ajute inclusiv cu postarea bannerului pe website. Furnizarea datelor de acces pe server este opțională.

Să posteze mesaje publicitare pe Pagina Oficială de Facebook a Poliției Române
Potrivit motanului credincios, există o listă lungă de agenți economici care așteaptă ca Poliția Română să le deconteze facturile emise în baza unor servicii prestate. In schimbul renunțării la calculul penalizărilor pentru întârzieri de plată li se pot oferi mesaje publicitare pe pagina oficială de Facebook. Sper să nu să se sesizeze că printre „fani” au mai rămas doar o anumită categorie de polițisti.

Să participe la concursuri online bazate pe numărul de like-uri
Această propunere este rezervată polițiștilor care adoră pariurile. In loc să le ia păcănelele tinerilor ce trăiesc de pe o zi pe alta din banii de la primărie sau de la părinți, se pot organiza în grupuri specializate în concursuri online. Pot câștiga bani sau diverse produse sau bilete pe care le pot vinde sau deconta la casierie.

Să joace „Vrei să rămâi polițist?” pe Facebook
Acest joc nu este nou. Nu-mi aparține. Prima dată am auzit de el când mi-am depus dosarul la un liceu de poliție din România. Din fericire pentru mine, nu m-am mai prezentat la examen. Acolo am văzut polițiști cum își puneau reciproc întrebări. Simple. De genul – În ce an a murit Mihai Eminescu? In ce județ izvorăște Siretul? Cum se cheamă masculul la bovine? Cine pierde renunță la toate sporurile timp de 6 luni.

Această parte este un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Comentarii

  1. Tudor spune:

    Si a urmat 10 august 2018

Postează un comentariu


Articole învecinate