De ce merită să alegeți tablă fălțuită pentru acoperișul casei

06.10.2018

În orice proiect de realizare a unui acoperiș există posibilitatea de a alege dintre mai multe tipuri de materiale. Una dintre cele mai bune alegeri este tabla fălțuită, potrivită atât pentru clădiri construite în stil clasic, tradițional, cât și pentru construcții moderne.

tabla faltuita

Oțelul vopsit, materialul din care este realizată tabla fălțuită, are avantaje certe din punct de vedere estetic, fiind ușor de integrat în aspectul general al arhitecturii. Poate rezulta un design unic, punându-se în valoare orice stil ales pentru aspectul unei clădiri cu orice destinație.

Soluții durabile și potrivite pentru orice proiect

Tabla fălțuită este probabil cel mai sigur sistem de acoperiș, având o durabilitate foarte mare și putându-se monta pe orice fel de construcție, atât în mediul rezidențial, cât și în alte tipuri de proiecte. Astfel de sisteme de acoperișuri de foarte bună calitate sunt prezente și în portofoliul de produse al RoofArt Romania, companie cu experiență pe piața de specialitate încă din anul 2001. Tabla fălțuită comercializată de aceasta firmă are ca materie primă oțel nordic SSAB cu grosime de cel puțin 0,60 mm.

Viață lungă pentru acoperișurile cu tablă fălțuită ce folosesc oțel nordic

Grație materialelor de calitate înaltă, durata medie de exploatare a tablei de acoperiș este de 50 de ani. Se oferă garanție anticoroziune de 30 de ani, în timp ce garanția pentru menținerea culorii oțelului vopsit este de 15 ani. În ceea ce privește montajul tablei fălțuite, subiect de mare interes pentru cei interesați de acest material, merită spus că temperatura minimă de montare este de minus 15 grade Celsius. Rezultă astfel că lucrările ce presupun montarea de tablă fălțuită nu prea sunt dependente de vremea de afară, putând să fie realizate, la nevoie, chiar și pe timp de iarnă.

Vopsire prin tehnologie ecologică patentată

Conform celor de la RoofArt Romania, tabla GreenCoat PLX Pro BT a producătorului scandinav SSAB este un produs ușor maleabil dezvoltat pentru lucrări de tinichigerie de orice dificultate. În plus, toate produsele din gama GreenCoat sunt vopsite prin intermediul unei tehnologii ecologice patentate. În cadrul procesului de fabricare, o mare parte a materialului clasic pe bază de produse fosile este înlocuit cu materiale pe bază bio. Rezultă așadar un produs inedit, original, clasat pe segmentul premium de acoperișuri.

Promotor al soluțiilor de foarte bună calitate pentru orice acoperiș

Cei de la RoofArt Romania sunt cunoscuți pe piață pentru grija pentru calitate și pentru promovarea soluțiilor durabile pentru acoperișuri, indiferent că ne referim la țiglă metalică, sisteme pluviale sau accesorii specifice de tinichigerie. Materia primă folosită este baza solidă pentru calitate înaltă – oțelul nordic provenit de la un furnizor de top la nivel global: concernul scandinav SSAB.

Astfel, se punctează mereu atât la partea de design a produselor, cât și la partea de calitate. Clienții din România pot să beneficieze de produse realizate local, dar mereu la standarde de calitate specifice țărilor din nordul Europei, acolo unde se știe că nu se fac niciodată compromisuri în privința calității.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate