Despre etică și relevanță la Social Media for Parents 2016

Etica și relevanța blogosferei de parenting se vede la locul de joacă pentru copii.

Indiferent din ce ungher al mediul online începem să discutăm despre etică și relevanță în blogosfera de parenting, rezultatele finale ar trebui să le căutăm la locul de joacă pentru copii. Traficul indicat de google analytics și numărul de like-uri & distriburi de pe Facebook sunt niște metrici intermediari. Scopul final îl constituie fericirea noastră și a copiilor noștri. Si acestea se observă cel mai bine la locul de joacă pentru copii.

Social Media for Parents 2016

Cei dintre voi care ați ieșit cu copiii în parc știți cât de rece e sudoarea pe spate când de copilașul vostru drag se apropie un copil puțin mai mare cu o jucărie în mână. Il lovește sau nu? Să intervin sau să-i permit să învețe cum să se apere singur? Sau când se urcă prima dată singur pe topogan. Sau când, indiferent de câte jucării aveți în rucsac, i se pune pata pe jucăria unui copil care refuză să-și împartă jucăriile cu alți copii. Sau când își strecoară discret o piatră în gură. Sau când așteptați minute în șir să se elibereze un leagăn. Sau când doi părinți obosiți și cu nervii întinși la maxim încearcă să socializeze.

Aici, la locul de joacă pentru copii, se pot vedea roadele. Copiii și părinții învață să socializeze cu străinii. Aici se măsoară relevanța tuturor sfaturilor postate în mediul online despre parenting. Am spus și mă repet – atât timp cât încă mai întâlnesc părinți care își sperii copiii cu xyz te fură dacă faci / nu faci aia, consider că mai este foarte mult de lucru. Si, ceea ce unii bloggeri refuză să accepte din diverse motive, copiii lor se pot întâlni la locul de joacă cu un copil care le-a citit întâmplător blogul și a deprins un obicei lipsit de omenie. Nu doar blogurile care sunt nișate pe parenting sau au categorii pe această nișă cum am eu Digital parenting au un impact direct sau indirect asupra copiilor noștri. Ei pot citi orice blog. Orice blog.

In ultimele zile am fost atent la un detaliu aparent nesemnificativ. Câți din bloggerii cu copii, care și-au mai dat cu părerea despre nivelul de educație de pe meleagurile noastre, au binevoit să sprijine într-un fel sau altul Social Media for Parents 2016? Un articol, un share, un like – fiecare după cum îl lasă inima. O informație despre eveniment, despre organizator sau parteneri? Prefer să mă abțin. De ce?!?!? Si eu încerc să-i înțeleg. Ne lăudăm că ne pricepem la social media, ne arătăm interesați de parenting și când vine vorba să punem puțin umărul așteptăm să o facă alții. Ar cam fi cazul să trecem peste acest stadiu. Altfel, vom merge peste graniță la astfel de evenimente.

Vorbeam la început despre etică și relevanță. Uneori am senzația că am cam pierdut pasul cu social media. Discutăm, în calitate de bloggeri, despre etică și relevanță, dar ne cam doare mâna să distribuim un articol de calitate postat de către un coleg / o colegă din aceeași nișă.

Eu unul am recomandat evenimentul pe blog, am distribuit pe Facebook cât am putut, am fost la eveniment împreună cu buna mea soție și energica prințesă, scriu acest articol. De ce? Pentru că îmi doresc ca fiica mea să trăiască înconjurată de oameni. Voi ce vă doriți pentru copiii voștri?

Cei dintre voi care vor să afle despre ce s-a discutat la Social Media for Parents 2016 pot urmări singuri înregistrarea aici. Eu vă spun că am doar cuvinte de laudă pentru toate cele 3 sesiuni. Felicitări și mulțumesc! Ne revedem în 2017.

Social Media for Parents 2016

Voi fi la Social Media for Parents 2016
Urmăriți live Social Media for Parents 2016
Despre etică și relevanță la Social Media for Parents 2016

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate