Despre My Story și The Present is Visual la Webstock 2016

21.09.2016

Webstock 2016 este organizat în două sesiuni axate pe temele: My Story și The Present is Visual și în 6 conferințe paralele, gândite să se desfășoare fie sub forma unor discuții libere, fie a unor prezentări susținute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc în paralel, dupa-amiază, sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation și Online Communication.

Este al IX-a an consecutiv în care comunitatea pasionată de mediul online din România a început să tasteze mai alert pe ultimele 10 zile pentru a se putea menține în primul pluton constituit din cei familiarizați cu temele de discuții stabilite pentru Webstock. Cu temele și cu nivelul real al acestora. Acesta este principalul merit al Webstock. In fiecare an împinge limitele și așteaptă din partea celor prezenți în sală să accepte noua provocare.

In acest an limitele vor fi împinse împreună cu:

webstock-speackeri

Dintre moderatori doresc să-l felicit pe Cristian Florea – blogger din Vrancea.

cristian-florea

Gala Webstock Awards este rezervată celor care au reușit să păstreze ritmul și au tastat cel mai eficient în ultimul an.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate