Echipamente de sonorizare pentru activități profitabile

05.10.2018

Tot mai multe persoane caută să presteze activități în afara unui loc de muncă obișnuit, astfel încât să obțină venituri consistente făcând ceva cu pasiune și muncind fără un program fix.

echipamente de sonorizare

Poate să fie vorba despre venituri suplimentare (activități ocazionale în paralel cu un job clasic, în afara orelor de program) sau de veniturile principale, dacă activitatea inițiată are potențialul de a genera profit consistent în mod regulat, cel puțin suficient pentru a acoperi necesarul curent al unei persoane / al unei familii.

Un bun exemplu de astfel de activități ce pot fi atât part time, cât și full time, este cel al activităților de DJ. Multe persoane fizice și juridice solicită serviciile unui DJ pentru evenimente fel de fel, de la petreceri private la evenimente corporate de tip cocktail. Un DJ poate să fie solicitat și la nunți sau botezuri, precum și la aniversări. Deoarece în puține locație există sistem de sunet adecvat, ideal este ca DJ-ul să poată veni cu toate echipamentele, de la boxe și amplificatoare la mixere sunet și microfoane. Pot fi utilizate mixerele analogice sau digitale, după caz.

Echipamentele de sonorizare pot fi utilizate și în cazul altor tipuri de afaceri, tot în zona de divertisment. Există persoane care oferă servicii de tip animator la petreceri pentru copii, dar care duc acest lucru la un alt nivel. Se pot organiza petreceri grandioase în spații indoor sau outdoor, inclusiv mici concerte, piese de teatru și alte asemenea. Servicii de acest gen pot fi solicitate de fapt și de către mall-uri, galerii comerciale și diverse magazine mari, care le oferă astfel clienților divertisment, ca metodă de marketing.

Unele persoane pot să ofere în mod direct muzică interpretată live la evenimente de orice fel (inclusiv nunți și botezuri) și chiar în unele restaurante, baruri etc. Dacă în acele locații nu există un sistem de sonorizare adecvat, ideal este ca artiștii să vină cu propriile echipamente, de la microfoane și instrumente muzicale până la boxe și mixer audio dacă este nevoie.

O categorie aparte este formată din vloggerii profesioniști. Ei au ajuns la un nivel la care orice detaliu este analizat cu maximă atenție. Dacă la început se mulțumeau cu o lumină precară și cu sistemul audio adus de acasă acum ei investesc în echipamente cu ajutorul cărora să poată obține înregistrări de o calitate care să-i reprezinte.

Astfel de mixere sunet, boxe active și pasive și multe alte echipamente de sonorizare ce pot fi găsite în oferta Sound Stil, una dintre cele mai importante companii de profil din România.

Pentru că Sound Stil este importator direct și colaborează cu mari branduri internaționale, avantajele oferite sunt foarte multe. Dincolo de varietatea mare de produse în stoc, se remarcă prețul excelent. Un echipament precum modele de mixere sunet va costa extrem de puțin raportat la nivelul de calitate. Se pot găsi produse la prețuri variate, costul fiind în funcție de caracteristicile produsului și de brand.

Cei care nu au experiență îndelungată în domeniul muzical pot solicita și servicii de consultanță de la specialiștii Sound Stil. Oricine poate cere sfaturi pentru a alege cele mai potrivite echipamente de sonorizare și lumini, compania având o ofertă foarte amplă. Se asigură servicii de la A la Z: consultanță, livrare oriunde în țară, montaj dacă se dorește, service în garanție și după expirarea perioadei de garanție legală.

Cei care simt că muzica poate să fie mai mult decât un hobby pot investi în echipamente de calitate și pot avea în viitor o activitate profitabilă și chiar o afacere de succes. Dacă nu există fonduri necesare, se poate apela la finanțare pentru plata în rate, existând pe piață diverse soluții în acest sens.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate