Fiica mea, Ana, m-a rugat să o găzduiesc aici și am acceptat

29.03.2021

Cei mai apropiați dintre voi știu deja că fiica mea, Ana, are un proiect online Ana Creative Play. Canal de YouTube. Blog. Social media. Așchia nu sare departe de trunchi.

Cum am ajuns la acest proiect? De ce este un canal nonverbal? Cât de mult ne distrăm la filmări? Ce așteptări avem de pe urma lui? Într-o bună zi vom răspunde la toate aceste întrebări.

Astăzi vreau să spun doar că am decis să o primesc pe prispa mea online cu o parte din proiectul ei – un loc online unde să poată să-și invite prietenele și prietenii vorbitori de română să discute despre LEGO ROMÂNIA.

LEGO, după Elsa, sunt jucăriile ei preferate. Sunt preferate pentru că le ansamblăm împreună. Seara ne strângem cu toții în jurul mesei și începem să punem piesă după piesă. Apoi, când noua construcție este gata începem să discutăm. Să socializăm. Să inventăm scenarii.

În perioada în care postam mai des în categoria Digital Parenting eram rugat de către unii părinți să le spun ce ar putea face ca cei mici să nu mai petreacă atât de mult timp pe telefon sau tabletă. Cunosc o singură metodă – să le oferiți timp de calitate copiilor. Să stați cât mai aproape de ei și să le împărtășiți fiecare descoperire. Să le veniți în ajutor atunci când nu înțeleg un anumit detaliu din ghidul LEGO de asamblare și să le fiți cel mai fidel prieten imaginar. Acel prieten dispus să țopăie cu o figurină printre construcțiile de LEGO. Cu răbdare. Cu multă răbdare.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate