Florărie online ce vine în sprijinul unui eveniment corporate

23.01.2020

A oferi flori este o adevărată carte de vizită!

Evenimentele corporate sunt în general evenimente foarte greu de organizat pentru că sunt mulți invitați, au o anumită „etichetă” care va trebui respectată – să se ridice la un anumit nivel. Organizarea eficientă a unui eveniment corporate începe cu alegerea restaurantului sau centrului de evenimente unde se va desfășura petrecerea.

florarie online bucuresti

În centrul orașului sau în imediata apropiere a acestuia, locul de desfășurare al evenimentelor corporate trebuie ales în astfel încât să fie ușor de ajuns la el, să aibă parcare privată cu supraveghere video cât mai încăpătoare. Interiorul locației trebuie să fie cât mai mare, pentru a permite mișcarea fără probleme, să existe ring de dans adaptat la numărul de locuri disponibile și spatii unde să poată fi amplasate decorurile fastuoase.

Servirea și meniurile vor fi analizate cu atenție. Avem nevoie de mâncare bună și de calitate, de băuturi fine și de chelneri sau barmani care să fie alături de oaspeți până în ultima clipă. Putem merge la un eveniment asemănător pentru a vedea cum se desfășoară și mergem mai departe cu discuțiile dacă suntem mulțumiți de ceea ce vedem.

La astfel de evenimente avem nevoie și de un decor cât mai elegant. Pe primul loc sunt aranjamentele florale. Dacă avem o ceremonie în cadrul căreia se acordă niște premii buchetele de flori sunt obligatorii.

Florăria de Vis, o florărie online cu experiență de peste 10 ani pe piață.

Echipa de la Florăria de Vis este pregătită să livreze rapid toate tipurile de flori de sezon sau cele care se găsesc tot timpul anului, trandafiri, lalele, crini, în ambalaje originale, coșuri, cutii. Prețurile sunt adaptate în functie de nevoile clienților. Comenzile online pot beneficia de reduceri semnificative. Transportul în București este asigurat gratuit de către curierii specializați ai Florăriei de Vis.

Pe lângă flori poate aveți nevoie și de decoruri personalizate realizate de un designer cu experiență. Designerii florăriei vă pot ajuta să stabiliți o temă, vă pot oferi consultanță și vă vor pune la dispoziție cele mai moderne și mai bune materiale pentru un interior decorat precum cele din revistele de profil.

Organizarea eficientă a evenimentelor corporate presupune și găsirea unor momente artistice potrivite și antrenante. Indiferent că ași ales pentru eveniment o formație sau DJ este de indicat să discutați cu ei în detaliu tot programul pentru a avea o variație cât mai mare de melodii, de genuri, stiluri sau pentru a respecta o anumita tematică stabilită de la inceput. Un prezentator carismatic poate completa perfect organizarea evenimentului corporate. Important este să aveți parte de o seară perfectă în compania angajaților, partenerilor și a clienților.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate