Gențile de damă se aleg în funcție de ținută, necesitate și încrederea în sine

15.08.2019

Gențile de damă păstrează în liniște un secret tainic, un secret ce poate fi deslușit doar de către cei care au reușit să se apropie de esența marketingului adevărat.

Se spune că unul dintre testele la care este supus un novice în ale marketingului este să convingă pe cineva din vârful munților să-și cumpere papuci de plajă. Este un test bazat pe un caz ipotetic. Este o piesă de teatru la care spectatori sunt colegii de grupă. Mai în glumă, mai în serios, în anumite cercuri private unde se discută despre recenta schimbare a marketingului, gențile de damă joacă un rol extrem de important.

genti dama

Perioada în care se discuta despre importanța majoră a ambalajului unui produs a cam apus. Oamenii au învățat că în spatele unui ambalaj elegant se poate ascunde un produs de proastă calitate. Au învățat să fie precauți. Au învățat să fie și chibzuiți. Scopul principal al marketingului a rămas același – să-i convingi să cumpere un produs. Diferența constă în renunțarea la ipotetic și confruntarea cu realitatea.

Pe cei dintre voi care vor într-adevăr să conștientizeze această diferență îi provoc la un mic test:

Convingeți-vă prietena / soția / mama să renunțe măcar la jumătate din obiectele pe care le poartă zilnic în geantă!

Gențile de damă dispun de toate elementele necesare unui studiu pe un plan de marketing realist. Fiecare femeie are nevoie de cel puțin două genți, una de mici cumpărături și una de ocazii festive. Gențile de damă necesită un ritm alert de înlocuire datorită demodării sau deteriorării. Toată lumea discută despre stil și eleganță și se ferește de discuțiile despre utilitatea lor. Se discută despre aspect, despre calitatea pielei naturale. Cea mai mică referire la conținut îndepărtează discuția de la subiect. De curiozitate, câți dintre voi ați văzut într-un catalog sau într-un magazin online cu genți de damă o clasificare a acestora în funcție de greutatea ce poate fi transportată comod pe umăr? Sau în funcție de adaptări la diferite necesități – de exemplu, genți pentru domnișoare (cu buzunare pentru rujuri / farduri etc), genti pentru mămici (cu buzunar termic pentru biberon / ceai / apă, cu buzunar pentru ceva de-ale gurii ușor de curățat), genți pentru femei de afaceri (cu buzunare pentru agende / pix / tableta / carti vizita) etc. Exteriorul primează. Diferențele din interior sunt nesemnificative.

Înainte să acceptați această provocare vă rog să vă opriți asupra unui detaliu aparent nesemnficativ. În special pentru bărbați. Voi aveți o geantă de umăr? O geantă unde să vă purtați singuri măcar telefonul, cheile de la mașină, cheile de la casă, portofelul și un pachet de șervețele? La puneți prin buzunare? Hm. O altă întrebare. Când ați fost ultima dată la o nuntă / la un botez unde v-ați lăsat portofelul și cheile? În buzunar vă incomodau sau riscați să le pierdeți. În poșeta ei?

Am insistat să fac această observație pentru a vă mai tăia din elanul de a le arunca diverse obiecte din geantă fără să vă treceți decizia și prin filtrul responsabilității. Să renunțe la ele? Buuun. Să renunțe. Dar dacă vom avea nevoie de ele? Ei bine, abia din această clipă începe farmecul acestei provocări. Suntem noi capabili să evaluăm gradul de necesitate al obiectelor din geanta unei femei? Scopul rămâne bătut în cuie. Greutatea genții trebuie să scadă la jumătate.

Am citit de curând pe un grup online despre un psiholog care, în prima ședință, își punea pacientele să scoată tot ce aveau în geantă și să aleagă un singur obiect pe care îl pot păstra în situația în care ar fi nevoite să renunțe la geantă. Un singur obiect. A constatat că, cele care aveau un astfel de obiect, alegeau spray-ul de autoapărare. Rujurile, fardurile, obiectele de igienă intimă și telefoanele rămâneau pe blatul mesei. Nesiguranța era pe primul loc. Contrar a tot ceea ce întâlnim prin publicațiile de lifestyle.

Dacă doriți să le ajutați, în prima etapă, este indicat să grupați obiectele pe categorii și să mai eliminați din cele identice. Altfel, riscați să vă confruntați cu partea mai puțin plăcută a tot ceea ce ține de respectul de sine. De exemplu, dacă au 3 pixuri (dintre care 2 cu pasta terminată) propuneți să-l păstreze doar pe cel cu pastă. Sau dacă au o oglindă și 2 truse farduri (dintre care una are și oglindă) propuneți să o păstreze doar pe cea cu oglindă. De când cu smartstyle unele genți de damă au devenit un spațiu neîncăpător pentru unboxing – pentru gagdeturile în sine, cât și pentru ambalajele acestora.

Abia după ce ați trecut de această etapă aveți dreptul să începeți să le sugerați să urmărească când au folosit ultima dată un anumit obiect cel poartă în geantă zilnic. Acel spray de autoapărare era util atunci când locuiați la bloc și folosea frecvent mijloacele de transport în comun. Acum locuiți la casă și folosește mașina personală. Mai este util? Mai este în termenul de garanție?

La final, buna înțelegere a persoanei de lângă voi este mai importantă decât scăderea greutății în sine a genții. Chiar dacă unii se încăpățânează să mențină ținuta pe primul loc, acordați-i această poziție necesității și încrederii în sine. Umblă vorba că mărimea genții de damă este invers proporţională cu încrederea în sine.

Atât timp cât evităm să discutăm despre dorința permanentă a femeilor de a fi pregătite pentru orice eventualitate, gențile de damă vor continua să rămână o „cârjă emoţională” nu doar pentru femeia respectivă ci si pentru familia ei. Dorința permanentă de a fi pregătite. Acolo este secretul acestui test.

Genți din piele naturală pentru dame, produse în România

Jacob Store vă așteaptă cu o gamă diversificată de genți din piele pentru femei active, de calitate superioară

Comentarii

  1. Carmen spune:

    Mereu caut sa imi asortez manichiura cu geanta pe care o port, altfel simt ca ceva nu este in regula! Imi plac mult gentile de la Jacob Store, ultima geanta am cumparat-o online de la ei! Acum am descoperit un site pentru produse de manichiura bio-sculpture.ro. Cred ca o sa imi fac cadou acum de craciun o geanta care sa mearga cu oja mea favorita de la ei

Postează un comentariu


Articole învecinate