Husă iPhone excelentă pentru situații neplăcute

01.11.2020

Mi-am dorit foarte mult un telefon iPhone. Pentru toate avantajele lui, de la camera foto, la spațiul de stocare, sistemul de operare, designul acestuia și calitatea ireproșabilă. Știind că trebuie să-l protejez mi-am cumpărat și o husă. Avusesem diverse experiențe neplăcute în trecut, cu alte telefoane. Chiar când erau noi le scăpam jos și displayul era distrus. Ori distrugeam marginea când telefonul se izbea de suprafețe. Din păcate, husa cumpărată nu-mi plăcea și a trebuit să o dau jos. Desigur, chiar în momentul acela, s-a întâmplat să scap telefonul din mâini pe gresia de la bucătărie și să-l zgârii foarte tare. Mi-am învățat lecția și am căutat până am găsit o husa iphone pe placul meu.

Husă iPhone

Husa Mobster Silicon Soft Touch pentru telefonul iPhone 11 Pro Max, din silicon roz și interior din micro-fibră era ceea ce căutam. Faptul că nu schimba simțitor dimensiunile telefonului era cel mai important aspect. Totodată, husa este compatibilă cu toate încărcătoarele de tip wireless. Micro-fibra din interior protejează telefonul de zgârieturile care pot apărea la montarea husei. Cu o culoare atrăgătoare, vibrantă, husa este excelentă pentru persoanele care adoră să se facă remarcate. Siliconul care formează exteriorul husei nu păstrează urmele degetelor. Astfel încât telefonul dumneavoastră va avea un aspect nou și plăcut mereu. Stratul de plastic din compoziția husei îi va menține forma, încât să nu se lărgească. Se va potrivi mereu telefonului și vă va încânta ochiul. Marginile din jurul ecranului și camerei sunt special concepute pentru a se evita contactul cu suprafețele plane. La un preț mic, aveți o husă atrăgătoare, rezistentă și minimalistă.

Mi-a părut rău că nu am reușit să-mi protejez telefonul de la început. Cumpărând o husă nepotrivită, mult prea robustă, care modifica dimensiunile telefonului, am vrut să scap de ea. S-a întâmplat ca în ziua în care mi-am propus să o scot, să scap telefonul din mâini. S-a izbit de gresia din bucătărie și i-am șifonat spatele. Cu toate acestea, este bine că nu l-am distrus complet și că am găsit husa potrivită. La Toz Mobile găsiți întotdeauna huse și carcase la prețuri nemaipomenite care să se încadreze designului telefonului, dar să-l și protejeze.

O variantă similară a husei mele este și cea Max Roar Carbon Armor pe negru. Concepută pentru iPhone XS, cu tehnologia Corner-Guard, este făcută din silicon soft și aderent. În această manieră nu alunecă din mână și telefonul poate fi manevrat cu ușurință, în maximă siguranță. Pernele de silicon din colțuri oferă o protecție ridicată. În cazul unor șocuri mai puternice, aceste perne apără colțurile care sunt cele mai predispuse să cauzeze daune telefonului. Minimalistă, neagră, pentru gusturile tuturor celor care cred în eleganță, dar caută și protecție sporită. Materialul moale și plăcut la atingere face ca telefonul să fie ușor de ținut în mână. Însă, cel mai important, este ușor de introdus în buzunar ori în geantă, alunecând cu ușurință.

Astfel de huse care nu modifică mărimea telefonului și nici nu sunt grele sunt pe placul meu, deoarece dau o notă de eleganță telefonului și-l protejează, în același timp. Am reușit să stric multe telefoane pentru că nu cumpăram o husă. Uneori, nu-mi plăcea robustețea lor și le dădeam jos. Așa cum s-a întâmplat prima oară în cazul noului iPhone. Având aceste prețuri promoționale, la Toz Mobile puteți chiar să cumpărați două huse pe care să le schimbați. Veți reuși astfel să aveți impresia că e un telefon nou, doar datorită huselor pe care le alternați. Fie că sunteți adeptul unui stil minimalist ori extravagant, pentru culori și printuri îndrăznețe, husele au capacitatea de a fi estetice și durabile. Protejează telefonul împotriva șocului și îi dă o anumită grație.

Partea cea mai rea când nu folosiți huse, este că vă puteți strica iremediabil telefonul. Unele huse sunt robuste, schimbă astfel aspectul telefonului ori să lărgesc și nu mai pot fi folosite. Cum telefonul este un bun pe care-l folosim zi de zi, protejarea lui trebuie să fie o prioritate. Calitatea unui iPhone merită o husă care i se potrivească, dar care să-l ferească și de șocurile puternice. Reparațiile daunelor pe care le pot produce șocurile puternice sunt foarte costisitoare. Este posibil ca scăpând din greșeală telefonul să nu îi puteți plăti reparațiile sau să nu-l mai puteți salva.

Astfel încât, husele din silicon aduc câteva plusuri pentru telefonul dumneavoastră. În primul rând, este vorba despre aspectul plăcut și armonios. Husele din silicon nu modifică dimensiunea telefonului, respectând standardele sale estetice. Pot fi alese pe măsura gusturilor dumneavoastră. Fie că doriți ceva discret, negru, alb, etc. ori, dimpotrivă, o culoare, vibrantă, puteți alege întotdeauna husa perfectă. Se potrivesc eleganței telefonului și pot fi ținute mereu pentru a-l feri de șocuri. În al doilea rând, sunt făcute dintr-un material moale, fiind ușor de pus telefonului, fără să-l zgârie. Potrivindu-se perfect ca mărime telefonului, în al treilea rând, aceste huse sunt rezistente, durabile și plăcute la atingere. Cu o investiție derizorie protejați durata de viață a telefonului preferat.

Vă puteți bucura de telefonul dumneavoastră scăpând de stres. De acum, nu trebuie să vă gândiți mereu că veți scăpa telefonul din mâini și îl veți strica. Chiar și în cazul șocurilor puternice, ajutate de o folie de sticlă pentru ecran, aceste huse (făcute din alte materiale, precum carbonul) oferă o protecție ridicată. Pe deasupra, sunt ieftine și se potrivesc excelent designului telefonului. Aruncați grijile pe fereastră, nu și banii. Acum aveți la îndemână huse excelente pentru iPhoneul dumneavoastră!

Comentarii

  1. Andreea spune:

    Foarte bun site-ul, multumesc pentru recomandare!

Postează un comentariu


Articole învecinate