Instalații climatizare Constanța la un înalt nivel de profesionalism

28.10.2015

Instalații climatizare Constanța – detaliile fac diferența

Când spunem instalații climatizare Constanța ne gândim de regulă la aparatul de aer condiționat din camera de hotel – la acel aparat care, în anumite locații, pornește doar dacă ușa și geamurile sunt închise. Ei bine, aflați că aer condiționat înseamnă doar răcirea aerului pentru îmbunătățirea confortului în timp ce instalațiile de climatizarea sunt mai complexe – se referă în principal la încălzire, răcire, ventilare, aport de aer proaspăt, filtrare și controlul umidității.

Deoarece condițiile ambientale exercită întotdeauna un efect asupra stării de spirit a unei persoane, indiferent că discutăm despre restaurantul unui hotel, un mall, un birou sau o instituție publică, instalațiile de climatizare au sunt întâlnite din ce în ce mai des și în Constanța. Deoarece pierderile datorate nefuncționării unei astfel de instalații sunt majore este recomandat ca montarea și întreținerea ei să fie încredințate unei echipe a cărui profesionalism a fost confirmat.

instalatii climatizare

Spre deosebire de un aparat defect de aer condiționat dintr-o cameră de hotel care împiedică doar folosirea camerei respective, nefuncționarea unei instalații de climatizare amplasată într-un centru comercial va genera pierderi tuturor comercianților din incinta acestuia. Detaliile fac diferența. La orice nivel. Este valabil în egală măsură atât pentru un antreprenor care caută pe google instalații climatizare Constanța, cât și pentru un client care zăbovește mai mult asupra unor produse dacă ambientul este plăcut. Acesta este și motivul pentru care proiectarea, montarea și întreținerea unei instalații de climatizare se acordă unei echipe capabile să ofere constant servicii la un înalt nivel de profesionalism și calitate.

Chiar dacă suntem puțini cei care facem diferența dintre aparatele de aer condiționat și instalațiile de climatizare, am început să fim din ce în ce mai mulți cei care suntem atenți la curenții de aer din imediata noastră apropiere – indiferent că ne aflăm la birou, la cumpărături, într-o instituție, într-un club sau în vizită la prieteni. Preferăm să plecăm mai devreme decât să plecăm cu dureri de cap. Am devenit mai puțin toleranți în această privință. In schimb, cei care doresc să obțină profit într-o perioadă în care concurența este tot mai intensă și personalul bine pregătit din ce în ce mai rar sunt nevoiți să fie atenți la cele mai mici detalii.

Tipul sistemului de climatizare ales este foarte important. Partea interesantă în acest domeniu de activitate este că decizia finală îi aparține ambientului. Pe noi nu ne interesează ce tip de climatizare a fost ales în conformitate cu particularitățile locației respective, cum a fost mascat echipamentul sau cât a costat. Pe noi ne interesează doar să funcționeze de fiecare dată când este nevoie și să avem parte de un ambient plăcut.

ClimaventPRO Constanța comercializează și montează instalații de climatizare la un înalt nivel de profesionalism și calitate.

climaventCâteva tipuri de sisteme de climatizare și ventilație recomandate:
– Sisteme de racire casnice tip SPLIT
– Sisteme de racire comerciale tip DUCT
– Centrale de tratare a aerului
– Echipamente tip ROOFTOP
– Agregate de racire apa tip CHILLER
– Echipamente tip VRV (VRF) in detenta directa (pe Freon)
– Pompe de Caldura
– Sisteme de put Canadian

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate