Investiti in incalzitoare piscina pentru a beneficia in orice anotimp!

30.10.2020

Pentru multi proprietari de pisicine, venirea anotimpului rece inseamna mai putine ore la piscina sau chiar deloc. Insa, exista solutii si pentru cei care vor sa se bucure chiar si pe anotimpul rece de inot in pisicina personala. Investind in incalzitoare piscina, multi proprietari pot folosi piscina chiar si in luna ianuarie fara nicio problema.

Magazinul piscineservice.ro ofera o gama vasta de incalzitoare piscina la preturi avantajoase pentru toata lumea. In primul rand trebuie sa stii ca fara un sistem de incalzire, apa din piscina nu se va incalzi mai mult de 22 de grade Celsius, poate chiar 25 de grade in zilele de vara foarte calduroase.

Inotatorii de performanta prefera de obicei ca apa din bazin sa aiba intre 25 si 28 de grade, iar utilizatorii piscinelor in scop recreativ au nevoie de o temperatura minima de 29 grade Celsius, chiar 30-31 pentru copii si persoane in varsta.

Pompele de caldura nu produc singure caldura, ci folosesc electricitate pentru a prelua caldura din mediul exterior si a o distribui in apa. Drept urmare, aceste pompe sunt dependente de temperaturile de afara, si au cea mai mare eficienta la temperaturi de peste 10 grade Celsius.

In timp ce pompa circula apa din piscina, apa extrasa din piscina trece printr-un filtru si apoi prin incalzitorul pompei de aer. Aceasta este prevazuta cu un ventilator care trage aerul de afara si il distribuie printr-un vaporizator. Agentul refrigerant prezent in vaporizator absoarbe caldura din mediul exterior pe care o transforma in gaz. Gazul cald trece apoi prin compresor, unde aceste creste temperatura gazului.

Condensatorul transfera caldura din gaz in apa rece care vine din piscina si care circula prin pompa. Apa calda se intoarce apoi in piscina, iar gazul din condensator redevine lichid si se intoarce in vaporizator unde se repeta procesul. Un incalzitor electric piscina RTI-C 6 kW este ideal pentru cei care vor sa regleze temepratura piscinei, astfel devine ideala pentru a fi folosita in orice sezon!

Incalzitoarele de piscina aduc beneficii foarte multe pentru persoanele dependente de inot.

Extindeti-va sezonul de inot

Pur si simplu nu exista niciun motiv pentru a limita utilizarea piscinei din mai pana in septembrie. Pe masura ce serile se racoresc, setati incalzitorul la temperatura confortabila a apei pentru o piscina si bucurati-va de o baie placuta. Cu incalzitorul potrivit, puteti profita de beneficiile piscinei pentru cea mai mare parte a anului.

Bucurati-va de timp cu familia

25 de grade este o temperatura confortabila a apei pentru piscina. Va ajuta sa va ademeneasca pe dumneavoastra si familia dvs. sa petreceti timp impreuna in confortul piscinei. Jucati jocuri de familie si faceti niste exercitii in acelasi timp. Nu conteaza daca aerul nu este la o temperatura confortabila pentru inot, atata timp cat apa este calda.

Experimentati inotul de noapte

In bazinele neincalzite, temperatura apei fluctueaza in raport cu variatiile temperaturii aerului. Cu o piscina incalzita, totusi, temperatura piscinei poate ramane statica, indiferent de temperatura aerului. Acest lucru este util in cazul in care dumneavoastra si familia dvs. va bucurati de inoturile dimineata devreme sau de petrecerile de la seara la piscina.

Obtineti beneficiile unei sanatati bune

Inotul este un antrenament aerob cu impact redus, usor pe articulatii. Este un lucru bun pentru oricine, indiferent de varsta. In plus, inotul pentru exercitii este mai bun intr-o piscina incalzita, deoarece protejeaza impotriva rigiditatii, durerilor in general si durerilor articulare care apar uneori in apa rece. Apa calda calmeaza, de asemenea, durerea muschilor si ofera relaxare linistitoare.
Daca o piscina este o investitie utila, care adauga valoare casei dvs., atunci o piscina cu incalzitor o face si mai mult. Un incalzitor pentru piscina are, de asemenea, intretinere reduse, astfel incat sa aveti libertatea de a va bucura de apa calda si de timpul petrecut cu prietenii si familia. Serviciile ocazionale va vor asigura ca piscina dvs. continua sa va aduca bucurie pentru multi ani de acum incolo.

Tipuri de incalzitoare pentru piscine

Pompe electrice de caldura

Pompele electrice de caldura mentin temperaturi constante atat in lunile reci, cat si in cele fierbinti. De asemenea, sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Incalzitor solar

Aceasta este o modalitate excelenta de a proteja mediul si de a economisi bani pe termen lung. Cu incalzitoarele solare, nu exista o plata recurenta lunara. De asemenea, exista optiuni care pot ajuta la racirea apei in lunile fierbinti de vara.

Gaz natural

Gazul natural incalzeste rapid piscinele. Daca incalzitorul a fost oprit pentru o vreme si apa este rece, un incalzitor cu gaz natural va incalzi rapid apa la o temperatura confortabila de inot.

In mod independent, incalzitoarele pe gaz natural sunt populare in randul familiilor care nu inoata la fel de des si cauta o modalitate rapida de a-si incalzi piscinele atunci cand vor sa le foloseasca.

Cei care detin deja un astfel de sistem se pot bucura de diversitatea de produse si piese disponibile pe site-ul magazinului piscineservice.ro, iar cei care detin o piscina si inca nu au un incalzitor, acum este momentul oportun. Ganditi-va la cate petreceri in piscina puteti organiza fara sa tineti cont de temperaturile scazute. Ca sa nu mai vorbim de beneficiile oferite de inot pentru organism. Inotul ne ajuta sa ne intarim sistemul imunitar, iar acest lucru ne ajuta sa combatem mai usor racelile de sezon si noii virusi respiratori. Investeste inteligent in incalzitoare piscina pentru a beneficia la maxim de piscina ta!

Comentarii

  1. marinescu spune:

    doresc o oferta pentru un sistem de incalzire piscina interioara si dezumificator spatiu cu dimensiune 14x6x2.5m, dimensiune piscina 6×4(24mc)

Postează un comentariu


Articole învecinate