Lustre si pendule de calitate de la magazinul nutushopall.ro

04.10.2021

In fiecare casa gasim lustre si pendule care sa ilumineze incaperea, dar si sa adauge un plus de stil. Pe site-ul magazinului nutushopall.ro clientii pot gasi o gama vasta de corpuri de iluminat folosind link-ul: https://www.nutushopall.ro/lustre-si-pendule!

Indiferent daca sunteti un animator pasionat sau preferati cine linistite cu familia, sala de mese detine un loc special in casa. Este un spatiu care ofera atat entuziasmul distractiei, cat si intimitatea conversatiei stranse. Este un spatiu care ne ofera adesea capacitatea de a lasa lumea deoparte si de a ne conecta la mancare buna si conversatie. Gasirea iluminatului care sa completeze acest spatiu special poate fi adesea o sarcina descurajanta. Un corp de iluminat este un element de design deosebit de important in sala de mese, deoarece nu numai ca ofera lumina in timp ce luati masa, dar are si un impact puternic asupra starii si ambiantei spatiului general. Cititi mai departe pentru a descoperi sfaturile noastre de top pentru alegerea corpului de iluminat perfect pentru sufragerie.

Exista multe de luat in considerare inainte de a decide asupra iluminatului pentru sala de mese. De la plasarea pandantivului pana la dimensiunea candelabrului, este important sa luati in considerare spatiul si mobilierul existent. Asigurati-va ca aveti la indemana aceste masuratori inainte de cumparare pentru a va asigura ca noua  lumina functioneaza perfect in spatiul vostru.

Adaugati lungimea si latimea camerei sau a zonei de luat masa desemnate in picioare, apoi convertiti totalul in inch. De asemenea, se recomanda ca dimensiunile corpului sa fie de aproximativ o treime din latimea mesei. De exemplu, o masa rotunda cu cinci picioare ar trebui sa aiba un diametru de aproximativ 50 cm; o masa dreptunghiulara sau ovala ar putea avea un candelabru mai larg sau alungit.

Alegeti cu intelepciune locatia dispozitivului principal. Un candelabru sau alte dispozitive suspendate ar trebui sa fie centrate deasupra mesei, nu centrate in mijlocul camerei. De exemplu, daca aveti alte tipuri de mobilier in camera, este posibil ca masa voastra sa nu fie exact in centru si este in regula. Corpul de iluminat va crea un punct focal centrat pe anumite piese de mobilier, cum ar fi setul  de luat masa. Deci, asigurati-va ca aveti in vedere locatia mesei inainte de a instala lumina. Gasirea stilului perfect de lumina pentru sufrageria voastra este o oportunitate de a reflecta caracterul general al casei si personalitatea proprietarului casei. Exista optiuni nesfarsite atunci cand vine vorba de corpul principal pentru spatii de luat masa.

Candelabre: Candelabrele sunt cea mai evidenta alegere pentru orice spatiu de luat masa, stilurile variaza de la clasic si elegant la rustic si modern. Aceste corpuri de iluminat ar trebui sa se alinieze cu dimensiunea spatiului si dimensiunea mesei. Amintiti-va, o regula buna de urmat este ca un candelabru ar trebui sa aiba un diametru de aproximativ o jumatate pana la doua treimi din lungimea mesei.

Pandantive: Pentru o solutie de iluminare mai moderna, opteaza pentru un pandantiv deasupra setului de masa. Puteti alege un pandantiv mare sau il puteti schimba cu un amestec de 2-3 pandantive deasupra suprafetei de luat masa.

Flush-Mounts: daca lucrati cu un spatiu deosebit de mic sau cu un spatiu obisnuit de luat masa in bucataria, ar trebui sa luati in considerare iluminatul incastrat. Puteti alege una care sa se sprijine pe tavan pentru camerele cu inaltime redusa a tavanului sau sa optati pentru o lumina semi-flush care atarna in jos cativa centimetri pentru un aspect diferit. Similar cu candelabrele si pandantivele, suporturile incastrate ar trebui sa se alinieze cu dimensiunea spatiului vostru.

Cand va instalati corpurile de iluminat, nu uitati ca regula generala este sa atarnati un candelabru sau pandantiv de aproximativ 47 cm peste o masa cu o inaltime de tavan de 4 metri. Daca tavanul este mai mare de 4 metri, montati candelabrul cu inca 15 cm mai sus. Deoarece acestea sunt doar indrumari generale pentru a va incepe, asigurati-va ca va jucati in acest spatiu pentru a va asigura ca se simte bine. Nu doriti ca candelabrul sa va blocheze vederea sau sa loveasca o piesa centrala, dar nici nu doriti sa fie asezat atat de sus, incat lumina sa nu lumineze corect masa.

Sala de mese este un loc special in casa, unde putem regla starea de spirit in functie de ocazie. Decorul camerei joaca in mod evident un rol in crearea ambiantei, dar cantitatea de luminozitate oferita de corpurile voastre de iluminat este o componenta cheie in realizarea ambiantei dorite.

In timp ce pandantivele si candelabrele mari sunt adesea punctul central al unei sali de mese, este important sa ne amintim ca este posibil sa nu fie singura lumina de care aveti nevoie. La fel ca in cazul oricarui design de iluminat excelent, adaugarea de straturi de lumina poate ajuta la maximizarea spatiului. De exemplu, aplicele de perete sunt o modalitate eleganta de a adauga iluminare ambientala. Acestea functioneaza frumos deasupra unui bufet sau comoda pentru iluminarea unei configuratii tip bufet. Lampile incastrate pot adauga o luminozitate suplimentara, in special in colturile intunecate, iar lampile sunt o modalitate usoara de a adauga adancimea si iluminarea sarcinilor. Nu uitati sa pastrati partea inferioara a umbrelor la nivelul ochilor pentru a preveni orbirea.

Facand alegerea potrivita in materie de candelabre si lustre, incaperea poate capata un nou aspect care sa accentueze diferitele aspecte si accesorii ale casei! Magazinul nutushopall.ro este o alegere foarte buna!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate