Machiajul smokey – mai este în tendințe? Cum se realizează?

13.09.2021

Totuși, cu trucurile potrivite și cu produse cosmetice calitative, machiajul smokey este ușor de realizat. 

machiaj smokey

Pensule machiaj necesare pentru un machiaj smokey negru

Machiajul smokey negru este renumit dintr-un motiv. Acest stil de machiaj iconic este potrivit pentru toate femeile, evidențiindu-le ochii. Dacă doriți un aspect sexy pe timp de noapte, machiajul smokey va funcționa întotdeauna, deci este important să știți cum să îl realizați. Începeți cu hidratarea zonei ochilor, după care aplicați un primer pentru pleoape. E bine să aveți la îndemână mai multe pensule machiaj. Folosiți o pensulă rotundă medie pentru a aplica fardul gri pe arcadă, deasupra cutei ochiului și apoi pe pleoape. Aplicați apoi creion negru kohl pe linia superioară a genelor, încercând să urmați forma naturală a ochiului. Folosiți o pensulă mică, unghiulară, pentru a aplica un fard negru pe linia inferioară a genelor. Aplicați apoi un fard argintiu în colțurile interioare ale ochilor. Curbați genele și aplicați mai multe straturi de rimel sau aplicați gene false. Finalizați machiajul curățând excesul de fard cu un bețișor pe care ați aplicat anticearcăn. Veți obține astfel celebrul machiaj smokey, care nu este altceva decât denumirea dată unei tehnici de machiaj prin care se creează  un aspect profund și atrăgător. Modalitatea în care este aplicat fardul întunecat creează acel aspect fumuriu, de unde și numele.

Ce trusă machiaj este potrivită pentru a crea machiajul smokey?

Pentru a obține un machiaj fumuriu, aveți nevoie de mai multe nuanțe diferite de fard de ochi, atât deschise, cât și întunecate, precum și de un rimel maro sau negru. În funcție de culoarea ochilor, puteți opta pentru o trusă machiaj cu nuanțe de negru, gri și argintiu sau de o trusă cu nuanțe pământii. Genele false sunt și ele indicate, mai ales dacă dețineți abilitatea de a le aplica. De asemenea, este indicat să dețineți un primer pentru pleoape care asigură rezistența machiajului, dar și un anticearcăn pentru un aspect fără cusur.

Machiaj smokey – mai este în tendințe?

Machiajul smokey se bucură de popularitate de ani de zile și, spre deosebire de multe alte tendințe de frumusețe, probabil că va continua să se bucure de popularitate multă vreme. Apare în mod regulat pe podiumuri și în revistele de frumusețe și este apreciat de modele și vedete de top. Un machiaj smokey este întotdeauna o alegere frumoasă și feminină, pe lângă faptul că este incredibil de versatil.

Machiajul smokey atrage atenția asupra ochilor, aceștia devenind punctul focal al chipului. Restul machiajul este adesea simplificat, lăsând astfel ochii să iasă în evidență. Aspectul general al machiajului smokey este profund și atrăgător, motiv pentru care această tehnică rămâne atât de populară.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate