Mi 4K Laser Projector 150” – un proiector laser produs de Xiaomi și Formovie

26.11.2020

Dacă Mi 4K Laser Projector 150” va deveni accesibil cinefililor, întreaga industrie cinematografică se va rescrie.

Cei apropiați știu faptul că sunt un mare fan al cinematografelor. Îmi place să merg la cinema. Acasă îmi place să urmăresc documentare, dar dacă este vorba să văd un film bun prefer să merg la cinema. Sălile de cinema vor continua să-și mențină poziția dominantă atât timp cât îmi vor putea oferi ceva ce eu nu-mi pot permite acasă. Financiar. Spațiu. Etc. Floricele am învățat să-mi fac și singur. Dar dacă tehnologia existentă în prezent în sălile de cinema ne va fi accesibilă și nouă? Se pare că este doar o chestiune de timp.

Xiaomi își respectă promisiunea de a face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca produsele de ultimă generație să fie accesibile tuturor consumatorilor. Până când prețul unui Mi 4K Laser Projector 150” îmi va fi și mie accesibil, voi învăța de pe net cum să-l folosesc. Nu de alta, dar nu vreau să mi-l aducă curierul la ușă și eu să nu știu nici măcar să-l pornesc.

„Jucătorii principali din sectorul proiectoarelor lansează produse pentru proiectoare laser de ultimă generație, dar majoritatea au un preț de peste 6.000 de dolari, la îndemâna majorității consumatorilor care doresc un produs de înaltă calitate la un preț rezonabil”, a declarat YongSai Lai, CEO la Formovie.

„Tehnologia ALPD 3.0 a proiectorului a realizat progrese în ceea ce privește precizia culorilor și spectrul culorilor – iar tehnologia sa unică de roți de culoare rezolvă ingenios problema stingerii termice a fosforilor de conversie”, a declarat Xiliang Wu, vicepreședintele Formovie. Între timp, Mi 4K Laser Projector 150 ” utilizează un laser de înaltă densitate care permite o eficiență ridicată a conversiei pentru o experiență de vizionare mai stabilă și mai fiabilă.

Mi 4K Laser Projector 150

Această tehnologie ALPD 3.0, auto-dezvoltată de Appotronics – compania mamă a Formovie, a fost aplicată pe scară largă cinematografelor digitale și altor teatre din China. Precizia sa de culoare fără egal și spectrul de culori avansat aduc consumatorilor o adevărată experiență cinematografică, totul din confortul propriei case.

În afara acestei tehnologii revoluționare ALPD 3.0, Mi 4K Laser Projector 150 ”se mândrește cu alte caracteristici premium, cum ar fi designul său compact și ușor de instalat, sistemul Android TV 9.0 cu asistent Google încorporat (Android, YouTube, Google Play și alte mărci conexe sunt mărci comerciale ale Google LLC.) și 30W dual full-frequency + sistem dual de difuzoare de înaltă frecvență cu suport pentru decodare Dolby și DTS-HD.

Comentarii

  1. Andreea spune:

    Produse foarte bune.

Postează un comentariu


Articole învecinate