Mi-am lăsat amintirile pe mâna unui fotograf nuntă profesionist

25.05.2017

Am știut dintotdeauna că alegerea unui fotograf nuntă este unul dintre cei mai importanți pași în organizarea nunții visurilor mele și încă de când eram mică mi-am dorit ca marcarea în calendarul vieții, a unui nou început cu sufletul meu pereche, să fie cu totul și cu totul de poveste pentru a ne aminti cu drag de cel mai frumos pas în doi, făcut pe cărarea care duce către noua noastră familie.

După ce l-am întâlnit, pe cel care între timp mi-a devenit soț, am ajuns la concluzia că avem aceleași dorințe și așteptări în ceea ce privește nunta. Așa că imediat după ce am fost cerută în căsătorie am început să căutăm cel mai bun fotograf nuntă și, bineînțeles, cel mai bun videograf nuntă pe mâinile cărora să ne lăsăm cele mai frumoase amintiri din cea mai importantă zi a vieților noastre.

Spre norocul nostru nu am fost nevoiți să căutăm prea mult acul în carul cu fân, întrucât recomandările prietenilor noștri au conturat aceeași echipă profesionistă, Ideal Event. Prin intermediul acesteia am avut posibilitatea de a colabora cu oameni foarte buni în domeniul artei fotografice, cu o experiență vastă, de peste 15 ani, și prețuri accesibile oricărui buzunar. Ne-am bucurat tare mult atunci când am realizat că dacă ne bazăm pe serviciile unor fotografi nuntă din cadrul Ideal Event amintirile noastre sunt în siguranță și, cu atât mai mult, vom putea retrăi, la fel de intens, cele mai fericite momente ori de câte ori ne dorim.

fotograf nunta

Intenția noastră a fost, în primul rând, să legăm o relație de prietenie cu cei care aveau să fie ai noștri fotografi nuntă, așa că înainte de a trece la colaborarea propriu-zisă am purtat numeroase discuții, ne-au fost oferite sfaturi extrem de utile și ne-am familiarizat cu unele dintre cele mai importante persoane de la eveniment.

Totul a decurs perfect în ziua cea mare, fotografii noștri mi-au surprins emoțiile de pe chip în momentul în care părinții m-au văzut îmbrăcată în rochia de mireasă, precum și mândria lor când au realizat că fetița le-a crescut mare, devenită acum femeie cu acte în regulă. Privirea pe care a avut-o soțul meu atunci când părintele ne-a dat binecuvântarea în biserică exprimă atât de multă fericire, încât ori de câte ori o văd în fotografii și pe filmare, îmi tresaltă inima de bucurie. De ce? Pentru că cel mai bun bărbat de pe pământ este jumătatea mea.

Petrecerea a durat până la răsăritul soarelui și fiecare cadru are alură de poveste, întrucât ne-am distrat alături de invitații noștri printre lumini creative și decoruri desprinse din cele mai frumoase basme. Întreaga atmosferă a fost extraordinară, iar cei de la Ideal Event s-au asigurat că avem parte de amintiri prețioase fotografiind și filmând nunta cu tot felul de aparaturi sofisticate. Cadrele surprinse cu drona sunt superbe și arată incredibil atunci când sunt îmbinate cu imaginile surprinse de macaraua video! Noi ne minunăm de fiecare dată când ne uităm la filmarea de pe DVD a nunții, iar datorită serviciilor impecabile ale celor de la Ideal Event familiile noastre pot resimți emoțiile și bucuria urmărind propriile lor DVD-uri blue ray personalizate, precum și răsfoind unul dintre frumoasele albume oferite de cei care ne-au fost fotografi nuntă.

Noi am ales pachetul exclusiv de la Ideal Event, așa că am beneficiat și de o ședință foto-video Trash the dress care a avut loc într-o locație din afara țării pe care am ales-o cu sufletul, nu cu mintea. Extrem de mulțumiți și de încântați suntem de colaborarea avută cu cel mai bun fotograf nuntă și echipa din care face parte, așa că atunci când vom sărbători nunta de aur cu siguranță tot la Ideal Event vom apela!

Semnat:

O soție fericită!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate