Montare mobilă în case inteligente – un serviciu care se va baza pe încredere

05.05.2016

In curând vom avea nevoie de un nou serviciu – montare mobilă în case inteligente.

Dispozitivele IoT au început să fie din ce în ce mai populare. Susținătorii și producătorii acestora sunt pe bună dreptate optimiști cu privire la avantajele unei case inteligente, dar atrag și atenția cu privire la potențialul enorm de a permite din imprudență unor oaspeți nedoriți să ne violeze intimitatea. Vă reamintesc faptul că sistemele electronice actuale de securitate sunt sisteme de avertizare la efracție și nu sisteme de protecție. Ele ne comunică doar dacă cineva a intrat fără consimțământul nostru în spațiul supravegheat. Pentru protecție tot sistemele mecanice sunt cele mai eficiente. Preocupările legate de securitatea unei case inteligente au început în momentul în care sistemele mecanice de protecție au început să fie dotate cu elemente specifice IoT. Apoi au urmat alte vulnerabilități de securitate care nu au existat înainte.

mutare mobila

Acest lucru va conduce inevitabil la apariția unui nou serviciu – montare mobilă în case inteligente. In primul și primul rând ei vor avea nevoie de încredere maximă din partea noastră pentru că există riscul să atașeze diverse obiecte în interiorul pieselor de mobilier. Lucrurile se complică și mai mult în cazul obiectelor de mobilier cu conectare IoT.

Securizarea unei case inteligente nu necesită doar cunoștințe actualizate despre criptare IO cloud, ci și o prudență maximă din partea tuturor celor care locuiesc în imobilul respectiv.

Ați scăpat de mobila veche din living și căutați servicii ieftine de montare mobilă? Nici o problemă! Vă ajutăm noi cu cea mai mare plăcere la cel mai mic preț. Mai ieftin decât noi veți mai găsi doar în anunțurile postate în urmă cu 10 ani. Da. Da, vom fi punctuali. Avem tot ce ne trebuie. Inclusiv o minicameră video spion pe care o vom monta în passepartout. La tablou. Binențeles, vom ști doar noi de ea. Nici dvs nu veți ști. Doriți recomandări??!?! Avem și recomandări. Dați-ne adresa de email și vi le trimitem. Cu un virus personalizat atașat. In ce format doriți să vi le trimitem? Avem jpg, avi, mpg, hd, uhd.

Montare mobilă! Hai, vecine, fii serios. Da’ noi am uitat cum se ține o șurubelniță în mână? Ia și tu câteva beri, sunăm băieții de la sală și până începe meciul e gata. Uite. Așezăm canapea cu spatele la geam și cu fața la tv. Am văzut că ți-ai pus deja tabloul pe perete. Vine foarte bine. Felicitări. Se vede că te pricepi la artă. Si doar la artă. Eu mă pricep la privit. Dacă ai ști ce bine se vede la mine din casă pe monitorul tău. Acum că te-am convins să-ți muți canapeaua la geam văd și mai bine. Până plec eu de aici cel mic sigur îți va vedea parola de la email. Mi-a spus deja că te-a învățat și pe tine să nu-ți salvezi parola în browser că riști să ți-o fure hackerii. Cel mai sigur este să o tastezi de fiecare dată și să o schimbi măcar o dată la lună. Nu de alta, dar e păcat să-ți citească mesajele și altcineva decât noi. Hai, lasă Facebook-ul și ține de aici ca să strâng și ultimul șurub. Gata! Acum poți dormi liniștit. Mi-a dat sms că ți-a pus nu știu ce în piciorul de la fotoliu când te-am ajutat să le cari sus.

Vă recomand să fiți prudenți atunci când apelați la cineva ca să vă monteze mobila, indiferent că locuiți într-o casă inteligentă sau una tradițională.

Chiar dacă regăsim dispozitive IoT în multe locuințe, este încă prematur să discutăm la scară largă despre case inteligente. Cu toate acestea, întâlnesc din ce în ce mai des discuții în mediul online despre încălcări ale intimității sau furt de date personale. Până când internetul lucrurilor va deveni sigur este de preferat să învățăm și noi să fim prudenți.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate