O vopsea de păr de calitate oferă culori rezistente și hrănește firul de păr

09.11.2018

Îngrijirea părului este obligatorie pentru orice femeie care ţine la aspectul său fizic.

În funcție de ceea ce își dorește fiecare doamnă sau domnișoară, îngrijirea poate însemna de la aplicarea de măşti pentru păr cu regularitate până la folosirea unor şampoane sau geluri speciale, hrănitoare, mers la coafor, la frizer.

Un lucru este, însă, comun pentru orice femeie care are grijă de podoaba sa capilara: vopsitul. Sunt puține situaţiile în care o femeie este mulțumită de culoarea părului natural. Părul poate spune foarte multe despre personalitate, chiar despre statutul femeii, așa că vopsirea devine într-un fel obligatorie pentru a transmite exact ceea ce dorești.

Și când vine vorba de vopsit găsim pe piață o mulțime de branduri și de tipuri de vopsea de păr, nuanţele sunt cu zecile, așa că e imposibil să te decizi imediat când ești în faţa unui raft virtual sau offline de produse pentru vopsit. Dacă ar fi să faci o alegere inspirată în cazul unei vopsele de păr atunci ar trebui să te orientezi spre o vopsea de păr cu ingrediente care să îți protejeze părul, nu să ți-l deterioreze.

Diferenţe faţă de vopseaua obișnuită

Ce diferențe sunt între o vopsea de calitate superioară și una oarecare? Are ingrediente care contribuie la rezistența culorii și la întărirea firului, nu conține parabeni, nu are substanţe toxice, este ușor de aplicat și îi oferă părului strălucire și hrănire în profunzime.

Pe lângă aceste aspecte o vopsea de păr bună este și ușor de aplicat, firul de păr nu este deteriorat, substanţele active protejează rădăcina și firele de păr asigurând o acoperire foarte perfectă de fiecare dată.

Deși este disponibilă în multe magazine, vopseaua de calitate poate fi comandată inclusiv online. Prețul unui astfel de produs este puțin peste mediu, rămânând, însă, accesibil, iar ingredientele sale și modalitatea de producere deosebită asigură un vopsit simplu și eficient, fără grija deteriorării ulterioare a firelor de păr.

Este important să ne uităm cu atenție la preț când vrem să comandăm o vopsea bună pentru păr, pentru că el ne poate spune dacă e de calitate sau nu, dar și la etichetă, unde avem listate toate ingredientele și efectele sale.

Pe lângă preț ne putem ghida și după firma producătoare când avem nevoie de vopsea de păr. Brandul e cel care va indica prezenţa premium, atât în magazine, la raft, cât și virtual, în sesiunile noastre de cumpărături online.

GEROCOSSEN, un brand care pune preț pe calitate

Una dintre firmele care în permanenţă are în ofertă produse de cea mai bună calitate pentru îngrijirea părului este GEROCOSSEN. Pe site găsiți vopsea de păr cu nuanţe diferite, la preţuri bune, în pachete aveți și balsam, emulsia oxidantă, mănuși și instrucțiuni.

Odată aplicată vopseaua, culoarea e foarte rezistentă în timp, nu curge de pe firul de păr, are grijă de firele de păr și de rădăcină. Vopsirea este uniformă și rapidă, firele de păr alb se acoperă imediat. Părul vopsit cu vopseaua de păr Gerocossen va deveni mai lucios, va fi ușor de pieptănat sau de coafat. Cu peste 27 de ani de experiență, compania cu acționarat românesc are produse fabricate în România și oferă o gamă variată de culori la vopseaua de păr.

Niciunul dintre produsele firmei din această categorie nu conţine alergeni, sunt testate și aprobate, iar livrarea este gratuită la comenzi peste 75 de lei.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate