OVB Allfinanz Romania, mediatorul numarul 1 de asigurari din tara

25.12.2020

Pensiile mici si dicutiile  referitoare la ele descurajeaza pensionarii, dar si pe cei care mai au putin pana se vor retrage din activitate. O persoana care acum castiga peste 4000 de lei este foarte probabil sa iasa cu o pensie sub 2000 de lei, adica sa ii scada venitul la jumatate.

4000 de lei nu este o suma mare, dar iti permite sa traiesti rezonabil. Din acesti bani se achita datoriile, fiindca acestea au fost oarecum impuse. Nimeni nu se indatoreaza de bunavoie. Trebuie sa schimbi mobila veche din casa care este depasita ca aspect, dar s-a mai si stricat? Nu poti altfel decat in rate. Numai o canapea buna costa peste 4000 de lei. Daca vei cumpara una de 1500 de lei, nu o ai mai mult de un an.

Din pacate, am trecut prin acesta experienta. Pe de alta parte, stim cu totii adevarul. Ratele inseamna achitarea produselor de doua-trei ori si o spun fara exagerare.

Se strica masina de spalat sau televizorul? Este greu sa rupi jumatate din salariu pentru ele, sa le achiti cu banii jos, in conditiile in care din cei 4000 de lei, o suma este rezervata navetei sau telemuncii.

Sunt cheltuieli pe care le faci sa iti mentii locul de munca si care nu se deconteaza.

Un laptop bun, o imprimanta, o camera de luat vederi performanta pentru sedintele de lucru, electricitatea care se consuma in plus, toate nu se deconteaza si sunt generate de telemunca. Daca nu lucram de la domiciliu, am fi dat bani pe naveta, fie ca ne duceam cu un mijloc de transport in comun, fie cu masina personala.

Daca actionezi acum, vei avea bani la batranete si nu vei ramane cu jumatatea aceea de venit, in conditiile in care devii mai sensibil si ai nevoie de bani pentru medicamente si de alimentatie speciala.

Ce poti face? Apelezi la OVB Allfinanz Romania pentru pensie facultativa, fiindca este numarul 1 in medierea asigurarilor din Romania si se afla in topul celor mai buni mediatori de asigurari din lume.

Istoria acestei firme o face credibila, fiindca la baza ei stau multe rezultate exceptionale. In primul rand, discutam de 50 de ani de activitate intensa la nivel internetional si de peste 100 de parteneri puternici care investesc banii clientilor, au asigurare si respecta toate clauzele contractului.

Este linistitor sa stii ca banii tai sunt asigurati si ca se afla pe maini bune. Intr-o jumatate de secol s-au strans milioane de clienti si n-am auzit despre litigii intre acestia si OVB sau partenerii sai puternici.

Asta nu inseamna ca piata asigurarilor este usoara. Concurenta este mare, fiindca educatia in spiritul prevederii financiare se face timpuriu in statele dezvoltate ale lumii. Acolo, oamenii isi fac asigurari din timp, ca pana la pensionare sa stranga bani cu care sa cutreiere lumea intreaga. Imi amintesc ca am vazut la Sinaia turisti din Franta, din Germania, din Israel care aveau peste 70 de ani, dar aratau foarte bine.

I-am intrebat cum de reusesc sa plece in excursii peste hotare si sa se cazeze la hoteluri de lux si mi-au raspuns ca reusesc acest lucru datorita OVB, firma care le-a mediat asigurarile.

Asa am aflat de OVB si am inteles ca nu trebuie sa ratez ocazia de a strange bani prin intermediul lor si de a-i investi cu succes.

Pensia facultativa obtinuta in urma medierii OVB te va ajuta in mod cert sa te eliberezi de frustrarile tineretii.

In ce fel? Cand esti tanar cheltuiesti cu studiile, apoi iti intemeiezi o familie, iti faci sau cumperi o casa pe care o mobilezi si nu ai bani de plimbari. Cu pensie facultativa, daca esti sanatos, vei avea bani sa explorezi lumea care este atat de frumoasa!

Ai in fata ta multe zile libere si multe destinatii atractive. Vei avea si banii necesari si nu vei mai regreta ca nu ai calatorit la tinerete. La varsta senectutii devii si mai intelept si initiarea isi atinge scopul.

Calatoresti sa te imbogatesti spiritual, nu pentru ca este la moda si sa pui fotografii cu tine in fata unor monumente renumite pe retelele de socializare si sa obtii succes.

Exista multe categorii de asigurari, daca pensia facultativa nu te tenteaza. O asigurare de sanatate este folositoare si daca te imbolnavesti grav si ai nevoie de spitalizare si nu mai poti sa lucrezi, fiindca datorita ei vei putea sa beneficiezi de cea mai buna ingrijire la cele mai bune spitale private din tara, cu care asiguratorul are contract si vei primi si o suma din care sa supravietuiesti, daca nu vei mai incasa alte venituri.

De aceeasi asigurare te bucuri insa si daca esti sanatos pana la sfarsitul contractului, fiindca banii se inmultesc intre timp si tot la tine ajung, iar tu ii poti folosi cum doresti.

Dar OVB inseamna si prezenta pe piata asigurarilor din Romania si mai ales locuri fruntase in topurile preferintelor clientilor. Milioanelor de oameni multumiti din lumea intreaga se adauga acum milioanele de romani, printre care trebuie sa fii si tu.

Ia legatura in acest moment cu un consultant financiar OVB, sa intri in noul an cu asigurarea facuta, fiindca orice intarziere inseamna beneficii mai mici si bani mai putini!

OVB Romania ne garanteaza ca totul va fi bine, daca suntem suficient de prevazatori sa ne gandim la ziua de maine si sa luam hotarari intelepte.

Eu am doua asigurari mediate de ei si nu mai sunt stresata din punct de vedere financiar, fiindca sunt sigura ca viitorul imi va surade.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate