Pe masura ce vehiculele fara sofer incep sa transforme modul in care oamenii se deplaseaza

30.12.2021

Se conduce greu pe drum alunecos, cand ninge, cand ploua si este ceata. Soferul trebuie sa fie cu ochii in patru, sa aiba atentia impartita intre ceilalti parteneri de trafic, copiii plecati la colindat, motociclisti, eventualele carute de pe drum.

vehicule fara sofer

Ce daca sunt drumuri nationale? Oamenii se deplaseza pe ele, cand au nevoie de o caruta cu fan sau de una cu lemne. Dar si un card de oi poate bloca drumul/autostrada si daca animalele apar inopinat pe carosabil este greu de tot de evitat dezastrul.

Dar daca omul ar lua in calcul toate acestea, probabil ca nu ar mai iesi din casa. Firma Premierrentacar vine insa cu solutii inovatoare pe masura ce vehiculele fara sofer incep sa transforme modul in care oamenii se deplaseaza. Soferul este cel sacrificat pentru ca el nu se poate uita in stanga si in dreapta sau in fata, in sus, acolo unde muntele cu parul alb saruta cerul.

Soferul trece prin mijlocul atator frumuseti si sta crispat, stiind ca de vigilenta lui depind vietile tuturor celor din masina.

Departe de Romania a inceput fabricarea primelor masini fara sofer, dar sunt inca in stadiul de teste. Soferul sta pe bancheta din spate, fiind gata sa intervina, de cate ori este cazul.

Va mai trece mult timp pana ce oamenii se vor deplasa cu masini automate care se conduc singure. In prezent, masinile moderne au sisteme de avertizare care nu lasa niciodata soferul singur in fata pericolelor. Da cu spatele sa parcheze masina si bordura este aproape? Semnalul special ii da de veste soferului, iar acesta opreste la timp si evita lovirea. Senzorii detecteaza fiecare potential pericol si reactioneaza. Sistemele de avertizare pe senzori actioneaza ca niste piloti secundari care spun:„Masina ce vine din sens opus este prea aproape”, „In spate se afla un obstacol care va stramba caroseria”.

Dar solutia oferita de firma de inchirieri masini nu se rezuma la oferirea spre inchiriere a unor masini de lux cu functii inovatoare, ci la inchirierea masinii cu sofer cu tot. Nu poate fi o usurarea mai mare ca aceasta. Este ca atunci cand familia se urca in masina si soferul cu experienta conduce tot timpul, dar nu se comporta ca un sofer de pe autobuz sau microbuz, ci este mult mai amabil, stiind ca este inchiriat cu masina cu tot.

Daca pe drum un membru al familiei isi doreste o poza in ninsoare, langa un brad nins, soferul va opri fara sa obiecteze.

De fapt, acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii inchiriaza masini. Cu autocarul, ei trebuie sa tina cont de dorinta colectiva si de programul stabilit inainte, cu masina inchiriata este la fel ca atunci cand oamenii ar calatori cu masina personala: pot decide sa opreasca sa se bata cu bulgari de zapada pe un camp sau pe un deal, sa manance o pizza sau castane coapte, sa viziteze un targ de Craciun aflat intr-unul din orasele tranzitate.

In privinta libertatii este la fel de bine ca o calatorie cu masina personala, in privinta cheltuielilor, este mult mai economica inchirierea decat intretinerea unei masini.

Pentru masina personala, proprietarul ei are nevoie de:

  • cauciucuri de iarna. Nu sunt ieftine deloc, mai ales ca toate s-au scumpit, iar la pretul anvelopelor se adauga si montarea lor.
  • asigurarile. Oamenii se plang pe buna dreptate ca in ultimul timp s-au triplat.
  • impozitele achitate la zi.
  • trusa medicala.
  • verificarea tehnica facuta la un service auto inainte de plecarea la un drum asa de lung.

E mult mai simplu sa scoata cineva 800 de euro cu garantie cu tot din buzunar si sa stie ca va putea sa mearga intr-un circuit prin tara cu FORD FOCUS WAGON AUTOMAT 10 zile. Dupa o viata de print, la intoarcerea din concediu, omul primeste inapoi cei 300 de euro lasati garantie si nu se poate plange ca a ramas fara bani.

Masinile care compun flota firmei Premierrentacar se conduc usor, sunt ca noi si ofera un grad sporit de confort celor care aleg sa calatoreasca in concedii cu aceste mijloace de transport in comun.

In fisa tehnica asezata langa poza masinii apar toate informatiile de care are nevoie persoana care o inchiriaza, precum si simulatorul electronic care ajuta la estimarea costurilor inchirierii pentru un anumit numar de zile.

Se pot darui clipe de vis celor dragi cu o masina inchiriata de pe site-ul firmei prezentate mai sus, fiindca nimic nu se compara cu orele petrecute la zapada cu intreaga familie. Parintii trebuie sa se copilareasca si ei si sa ii faca fericiti pe cei mici. E feeric cand ninge cu fulgi mari si natura pare si ea mirata de atata frumusete.

Totul se imbraca in alb, gerul brodeaza crini la ferestre, in case, hoteluri si pensiuni se simt arome de scortisoara, de portocala, de cozonaci, friptura si sarmale.

Masinile de inchiriat pot fi rezervate fara eforturi mari, sunand la numarul de telefon de pe site sau completand formularele de contact de pe site.

Se pot face plati online cu cardul bancar pe pagina securizata, dar sunt mult mai castigati cei care  rezerva masina telefonic si achita cash pentru ca ei beneficiaza de reduceri.

Clientii care au inchiriat masini de la aceasta firma se declara 100% multumiti, atat de calitatea serviciilor si a masinii, cat si de preturile accesibile si de faptul ca nu exista limita de kilometri, ci costurile difera in functie de numarul de zile si de categoria masinii.

Trebuie stiut ca si masinile economice asigura o calatorie confortabila.

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate