Plecați în concediu și vă doriți o rochie de seară nouă? Stiți unde să o căutați?

22.07.2015

Publisherii online colectează informații despre preferințele noastre, le prelucrează și ne recomandă succesiv anumite oferte. Succesiv.

Colectarea informațiilor de către publisherii online continuă să fie un subiect destul de încins. Dacă vreți să vedeți ce preferințe au colegii voștri de birou este suficient să accesați de pe calculatoarele lor câteva site-uri cu bannere adsense. Cu cât preferința este mai bine conturată, cu atât recomandările sunt mai precise.

rochie de searaDe exemplu, dacă v-ați cumpărat deja bilete pentru concediu și vă doriți o rochie nouă veți găsi oferte cu modele noi de rochii. Oferte de la diferite case de modă și magazine online. Dacă selectați de fiecare dată rochii de seară, ofertele afișate vor fi cu rochii de seară. Este suficient să căutați „promoții rochii de seară” că ei vor înțelege că sunteți un client cumpătat, un client pentru care prețul contează. Incepând din acest moment vă vor afișa preponderent oferte cu rochii de seară aflate în promoții. Oferte pentru toate buzunarele și pretențiile. Important este să vă convingă să dați click și să plasați o comandă.

Cât timp ați pierdut până când publisherii online au înțeles că doriți o rochie de seară la promoție?

Indiferent de forma prin care sunteți atrași de publisherii online (de la bannere publicitare și până la link-uri sponsorizte în rețelele de socializare) ei au tot interesul să vă mențină starea de nehotărâre cât mai mult cu putință. Pentru ei, starea voastră de nehotărâre înseamnă trafic mai mare. Rata de conversie se discută la alte mese.

Cum puteți ieși din acest cerc vicios? Foarte simplu. Uitați-vă în oglindă și întrebați-vă ce vreți. Vreți o rochie de seară nouă, de firmă, indiferent de preț sau o rochie de seară nouă aflată la promoție? Voi decideți! Din starea de nehotărâre izvorărește neputința și nefericirea. Decideți ce vreți și puneți capăt acestor stări!

Acum, că știți ce vreți mai rămâne doar să găsiți un loc unde să găsiți toate ofertele active cu rochii de seară aflate în promoție. Într-un astfel de loc puteți ajunge cu un click pe următorul link: rochii de seara. Timpul pierdut cu navigarea din site în site în site îl puteți folosi pentru a vă crește venitul cu câțiva poli pe care îi puteți folosi pentru a vă comanda o rochie de seară aflată în promoție la un preț mai ridicat.

Este recomandat ca timpul astfel economisit să-l folosiți pentru plimbări, scurte sau lungi, alături de cei dragi.

Vreți o pereche nouă de teniși Converse All Star?

Ați reținut ideea. Link-ul de care aveți nevoie este tenisi converse.

Mersul pe jos face piciorul frumos!

Comentarii

Postează un comentariu


Articole învecinate